Last news in Fakti

30 Април, 2015 10:59 1 771 14

САЩ не са искали да разрушат икономиката на Русия

  • сащ-
  • русия-
  • украйна-
  • икономика

Разрушаването на икономиката на Русия никога не е било цел на политиката на САЩ.

Това разкри старши директорът по световна икономика и финанси в Съвета за национална сигурност на САЩ към Белия дом Рори Макфаркуар.

На практика тези 2 икономика на Русия и Украйна, дори и при същественото съкращаване на товарооборота са тясно свързани, отбеляза Рори Макфаркуар.

Ако руската икономика рухне, това няма да е от полза за Украйна. Това не беше цел на нашата политика. Ние не се стремим да разрушим руската икономика.

Аз смятам, че руските контра санкции много силно са ударили по руската икономика, подчерта Макфаркуар. И санкциите и контрасанкциите работят в едно направление.

На 20 януари американският президент Барак Обама отбеляза, че агресията на Путин е фалшива демонстрация на стратегия и мощ, но на практика САЩ са стабилни, а Русия се намира в изолация и разрушена икономика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    2 0 Отговор
    И кой им вярва?
  • 2 Освободител

    2 0 Отговор
    Те!
  • 3 внвн

    2 0 Отговор
    Поредната доза глупости, афиширане на неверни неща!
    Идеално, за наивници, дето бачкат и живеят машинално, ама за всеки мислещ човек тези твърдения, се явяват пълни глупости!
  • 4 Монго

    2 0 Отговор
    Американци обучават украински военни да боравят с РПГ. Щом украинците са го докарали до това дереже, няма да ги бъде.
    https://www.youtube.com/watch?v=8HZ60Kj_Jm4&feature=player_embedded
    На Деса поетеса любомото "Ютубе".
  • 5 даммм 7777

    4 0 Отговор
    Да..да....а стига лицемерие--намерете в нета клипа с Обама,как обяснява декември месец,че икономиката на Русия е фалирала и как обяснява гордо,че САЩ била притиснала някои страни от Европа по повод санкциите против Русия...Точно това американско лицемерие и дебелоочие отврати хората,,,,и доста от тях стават русофили или поне американофоби.......
  • 6 Истина е

    4 0 Отговор
    Те искат само да я приватизират срещу прясноотпечатани зелени хартийки без покритие и да я експлоатират,както го правят в цял свят.
  • 7 иванушка

    2 0 Отговор
    дреме ми на гъзометъра

    Коментиран от #9

  • 8 бай тошо

    0 0 Отговор
    негрото си е негро,даже и президент да стане лъже като циганин
  • 9 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "иванушка":

  • 10 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    руската икономика я разрушава путин с вътрешната и външната си политика, а сащ и ес са сериозно загрижени от това.ако рухне русия пак ще трябва да се отделят милиарди за да се възстанови ,а рисковете от хаоса в русия биха били опасни за целия свят!
  • 11 erp

    1 0 Отговор
    Напротив Десо Поетесо, Путин направи така, че руснаците, отново да се гордеят с произхода и родината си. Да са готови да мрат за идея и родина. Нещо което тук в БГ никога няма да стане. Понеже тук липсват хора като Путин.
  • 12 Киро

    0 1 Отговор
    Трол, нещо си се объркал, руснаците изобщо не са готови да мрат за някой, особено за комплексирано джудже кагебистче, дето живее 1 век назад!

    Руснаците опитаха благините на белия свят, пътуват, емигрират и виждат къде е истината. Путювските поддържници са дъртите комуняги и разни необразовани и бедни прослойки!

    Путю в момента .ере върху всички руснаци, свали им главоломно стандарта на живот и покупателната способност, е.а м....та на икономиката и външните отношения и тн и тн.

    Скоро ще му лъсне голия фалирал задник, не бой се!
  • 13 кер

    1 0 Отговор
    Кирчо, ти си неподготвеният. Американският народ, много скоро, ще разбере, че е експлоатиран най-нагло от шепа нещастници. Ще надигне глава и тогава, ще се види... кой демократ, и кой либерал. Имам много познати по белият в кавички свят, но никой не е цъфнал и вързал. Като си покрият месечните разходи сметки, данъци и тн. За тях не остава почти нищо, съобразено с високите стандарти на живот. Често пъти се налага, за по-евтино да ядът боклуци като макдоналдс и да си готвят в къщи. А виж тук в черният свят, ресторанти и заведения пълни... защо ли? Айде стига с тази пропаганда за белият свят - БЯЛ Е САМО ЗА НЯКОИ!!!
  • 14 ддд

    0 0 Отговор
    да не иска ...стимулира я със санкции...хахаха .аси обратната теория на реалните им действия ....тия хептен откачиха .. нии д ане сме абдали ве