5 Октомври, 2011 23:46 1 141 0

Шакира стана съветничка на Обама

  • шакира-
  • обама-
  • съветник-
  • сащ

Президентът на САЩ Барак Обама включи колумбийската певица Шакира към групата съветници, които ще отговарят за повишаване на образованието на испаноговорящото население в Щатите.

Освен да пее и чупи кръшно тяло, Шакира вече ще трябва да изработва образователни политики.

Белият дом се спрял на пищната певица, тъй като тя има фондация, която помага на училища в Латинска Америка и Южна Африка. Освен това носителката на „Грами“ работи по образователните програми на Световната банка. Шакира също така е и посланик на добра воля към УНИЦЕФ.

Очаква се тя да съветва Обама и секретаря по образованието как испаноговорещите да се интегрират по-успешно в американското общество.

Барак Обама смята да покани и Лейди Гага да стане негов консултант по щекотливата в САЩ тема за правата на хомосексуалните. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА