Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 08:31 1 938 11

Изборите в САЩ са най-опасните за целия свят

  • соломон паси-
  • изборите-
  • сащ-
  • опасни

В следващите 20-30 години трябва да очакваме около 1 млрд. африканци да тръгнат към Европа, прогнозира Паси

Изборите в САЩ са най-опасните за целия свят - 1
Снимка: bTV

Президентските избори в САЩ са най-опасните избори за целия свят. Това каза по bTV бившият министър на външните работи Соломон Паси.

По думите му американците трябва да направят избор между предсказуемото и непредсказуемото.

Ако Хилари Клинтън спечели, е предсказуема, но ако победител е Доналд Тръмп, никога избирателят не знае какво точно ще направи, отбеляза Паси.

Досега политиците се надпреварваха да докажат кой е по-добър и честен. Доналд Тръмп е откровено лош, а в едни избори избирателите най-много обичат откровеността, посочи той.

Тръмп е непрогнозируем човек като кандидат-президент, изтъкна още Паси.

Според Паси Тръмп има привилегията да не е бил никога във властта и печели от това в кампанията. Според него кандидатът на републиканците няма притеснения да покаже своите лоши страни.

Директорът на ФБР е под натиск от републиканското лоби в Конгреса и влезе в предизборната игра, каза Паси по повод подновеното разследване срещу Хилари Клинтън.  

Популизмът печели в световен мащаб и в Европа популизмът спечели с брекзит, изтъкна още бившият външен министър. В световен мащаб надделява като че ли тъмната страна на силата, нямаме силни играчи от светлата страна, коментира той.

Соломон Паси коментира и проблема с миграцията.

По думите му миграционният поток няма как да бъде контролиран с популистки решения и рецепти. В следващите 20-30 години трябва да очакваме около 1 млрд. африканци да тръгнат към Европа,  прогнозира Паси. Според него означава, че на всеки европеец ще се падат по двама африканци.

Западът стана много богат и много егоистичен, заключи още бившият външен министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕКСТЪР

    1 0 Отговор
    КОЙ ти иска мнението бе разсипник.
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Сюлейманчо и ти си от тъмната страна.
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    ти ни натресе НАТО и европейските простотий .еврейска подлога поне мълчи.
  • 4 нормал

    0 0 Отговор
    .аси тия изкараха и наи големите мумии да лобират.Платената реклама .....
  • 5 бббббб

    0 0 Отговор
    Платен продажник!
  • 6 Реално

    0 0 Отговор
    Палячо.
  • 7 кроко

    0 0 Отговор
    Непредсказуемостта на Тръмп се състои в това че е богат и не зависим от разните корпораци, а и не се води по правилата на лобитата и политическата коректност. При килъри е обратното. И какво като е предсказуема: предсказуемо ще забатачи още повече меж. обстановка.

    Коментиран от #8

  • 8 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    Мисля, че си Прав,
    Зад Хилъри стои оръжейното лоби, което със сигурност ще иска след изборите да възстанови вложените разходи по кампанията и. На всички е ясно как ще ги възстановят тези разходи. Тръмп е в страни от системата и определено по- неопитния, което е шанс САЩ да намалят влиянието си в световен мащаб. Притесненията ми са, че той действително често мени мнението си и е готов за пари на почти всичко. Поне това съм забелязал в книгите му.
  • 9 tost

    0 0 Отговор
    Баща му хубаво го е кръстил Паси,освен да пасе овцете,за друго не става.
  • 10 СССР

    0 0 Отговор
    Тоя пък Торбар кой го слуша!
  • 11 танкист

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:3ападът стана много богат и много егоистичен, заключи още бившият външен министър...На Соломон от запад са му спряли парите...Западът никога не е бил по-различен...