26 Август, 2018 14:40 2 515 8

Убиха полицай в Белгия

  • убийство-
  • полицай-
  • белгия-
  • разследване

Фатален инцидент в източната част на страната

Убиха полицай в Белгия - 1
Снимка: Shutterstock

Полицай бе убит в тази нощ в град Спа, в източната част на Белгия, близо до пистата, където се провежда белгийската "Формула 1 - Гран при", предаде ДПА.

Смъртта на полицая бе потвърдена в Туитър от министъра на сигурността и вътрешните работи на Белгия Ян Ямбон, предаде БНТ. Фаталният инцидент е станал в ранните часове на днешния ден при изясняващи се обстоятелства. Силите на реда водят разследване по случая.

Според информиран източник полицаят се е намесил в пътен спор и е починал, преди да пристигне бързата помощ. Полицията издирва заподозрян за убийството, допълни източник от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДАЛАС

    15 2 Отговор
    човекът е луд не е терорист от две години насам са все луди вервайте им
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕЕВ

    15 3 Отговор
    ТОВА Е ЧАЛМА.
  • 5 ДЯДО

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "за туй тъй":

    Дядо КАЗА каквото по сееш това ще жънеш

    Коментиран от #6

  • 6 за туй тъй

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДЯДО":

    И прав е дедито.Като гледам каква сеидбена мангасарска кампания лющят европейските социаляги и бившите комуняги из еФропата-смятай!!!!!!!!Затова,никога да не забравяме думите на поетът:''ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР/цитат/!!!!''
  • 7 аналитик

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "РОМИ":

    Не е добре да се убива, пл шфинцип, защото ставаш животно. Само животнитд, включвам и ангела Самалех или Шамаил, убиват, за да се хранят и забавляват. Човек е разумно същество и е грях да се превръща в жисотно. Трябва дасе трепят несправедливите тирани, рецидиви, мошенници, обирджии, изнасилвачи, лъжещи под клетва и такива, които нападат бият ограбват и убиват невинни хора! Редовите полицаи служат на наредби. Това не оправдава непукизма им, но висшите им началници трябва да мислят какво нареждат! За повечето зло са виновни ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТ. Ако гласуваха както им сд казваше справедливи закони, сега нямаше за 29 години да има толкова невинни убити, ограбени, осакатени. На пост и власт се самозабравят ошиянени от пари и власт. Не е добре да убиваш невинни твари - човек, птиче, таралеж, ненужно отсечено дърво.... Ти осакатяваш природен тфуд и объркваш други неща. Аз бих наредил разстрел на тия, които вършат рецидив, крадат фондове и имоти, но не съм Закона. Щях да гласувам справедливи закони, който има добавки, против, шояснява защо?! и веднъж направени не се шфоменят. Сега щяхме да сме много по-добре тук и нямаше да има толкова ядове.
  • 8 ХанкоБрат

    6 0 Отговор
    Дано скоро убийствата се прехвърлят и в Европарламента!
Новини по държави: