Last news in Fakti

6 Ноември, 2018 09:22 2 738 62

ЦРУ прикрили кланета на сърби в Босна

  • цру-
  • сърби-
  • босна и херцеговина

САЩ са били повлияни от Саудитска Арабия

Експерт обяви, че САЩ са прикрили документи за клане на сърби в близост до Сребреница, съобщи B92.

Според анализатора Робърт Спенсър Саудитска Арабия е повлияла на ЦРУ да вземе това решение. За това се е стигнало и до укриване на данните.

„Решенията на тогавашния президент Бил Клинтън даде възможност за основаване на джихадистка империя под прикритието на демокрацията и правото на самоопределяне. Не е трудно да се сетиш, че той е бил повлиян от Саудитска Арабия за вземането на това решение“, заяви Спенсър.

Според него Босна и Херцеговина трудно ще оцелее като демократична държава при увеличаващото се влияние на държави от Близкия Изток. Той добави, че Босна сама ще трябва да избере демократичния си път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЩЕ КВИ ЛИ ГАДОСТИ СА

    33 5 Отговор
    СКРИЛИ ОТ ТРЪМПЛАНДИЯ?
  • 2 Желко Драшич

    64 7 Отговор
    Това се знае от години ама в Хага им отърва да виждат само тресите в очите на Сърбите щото не им играят по свирката!
  • 3 Да го кажем направо

    60 5 Отговор
    А ЗДРАСТИ-и децата в Африка го знаят това.Ама пусто американско лицемерие и алчност.Да не забравим,че точно заради тази скрита информация-валяха бомбите от обеднен уран върху мирни жители...--....
  • 4 Българин

    17 43 Отговор
    сърбите си заслужават кланетата и обединения уран, и няма значение кой ще им ги приложи, ръцете на сръб,ски,те сви,не - са до лактите изцапани с българска кръв

    Коментиран от #5, #6, #36, #61

  • 5 ivan4o

    12 19 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Не само българска кръв, има още народи!
  • 6 Помнещ

    28 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    То и ние не сме им останали длъжни ! А какво ще кажеш ако саудитите ,,разчопкат " нашите Родопи

    Коментиран от #11, #13, #56

  • 7 боцмана

    20 3 Отговор
    Сефте , мръсни келипирджии , където има аванта те са там и тълкуват нещата както им оттърва.
  • 8 Желко Драшич

    12 5 Отговор
    Тощотопоръцете на българите само мюсулманска кръв има! Като скачаш на бой на съседите си не може да очакваш да те посрештнат с чеверме! Питайте австрийците за тая кръв по сръбските ръце!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иванов

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Помнещ":

    Какви саудити те гонят теб? Ако бяха саудити то Иван4о и Хасан щяха да гвърдят, че са араби, а не да се турчеят и русеят според случая!

    Коментиран от #47

  • 12 Наблюдател

    8 17 Отговор
    B92 e сръбско радио, естествено е, че ще прави сръбска пропаганда и ще цитира неназовани "експерти". А предателската пета колона, която по принцип е и сърбоманска дружно подема сръбската пропаганда единствено поради причината, че е насочена против "врага" на руската кочина САЩ.
  • 13 Българин

    3 16 Отговор

    До коментар #6 от "Помнещ":

    Кога русофилите пък станахте българи?

    Коментиран от #14, #45

  • 14 Бай хой

    22 3 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Когато Русия освободи България и създаде Българската държава. Сега продажни гадини подпомагани от сащ систематично рушат създаденото. Факт.

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Borislav Popov

    10 1 Отговор
    Коалицията, ръководена от САЩ, е ударила с бели фосфорни бомби сирийския град Хаджин в провинция Дейр ез-Зо. Силите многократно са обвинявани за използването на забранените боеприпаси, но отричат участието си........................................................................Боеприпасите от бял фосфор са забранени според Женевската конвенция. Белият фосфор се възпламенява при контакт с кислород, като произвежда ярка светлина, висока температура и бял дим. Изпаренията от химикала са изключително токсични, като причинените изгаряния са дълбоки и трудно заздравяващи.
  • 17 Българин

    2 17 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    Рушенето е единствено в русофилската ти глава. Продажните гадини , за които говориш се кланят единствено на Москва. Вече 140 години работите против България, прокарвайки руския интерес и заради него сте избили повече българи, отколкото са загинали през войните

    Коментиран от #19, #39

  • 18 Borislav Popov

    13 2 Отговор
    САЩ империя на лъжите подлоста лукавството грабежите ,анархията ,мизерията,хауса,империя на сатаната

    Коментиран от #41

  • 19 витман

    18 2 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Продажни американски предатели.Вие мразите Русия защото тя освободи България от робство.Защото се българомразци и Богумразци и харесвате антихристовата империя на злото САЩ защото тя попиля България от бомбардировки през ВСВ и събори много православни храмове и изби хиляди българи християни,същото тази гнусна американска империя на злото съсипа и Сърбия и събори съвсем умишлено над 300православни храма в Сърбия и ги обстрелваше даже на Великденската служба и избиха хиляди сръбски християни. За това ви харесва антихристката империя САЩ долни болшевишки изчадия. САЩ и сега убива България и я ограбва жестоко а вие се кефите антхристи и глобалисти гнусни дето се правите на патриоти вашата вяря жидовска аз на вас

    Коментиран от #20

  • 20 Българин

    1 16 Отговор

    До коментар #19 от "витман":

    Ще се задавиш от злоба бе русофреник. Не мразим Русия а се погнусяваме от лъжите и агресията и, най-големият АНТИХРИСТ е в Кремъл и се казва Путин. А колкото до предателите-русофилите сте най-големите национални предатели. Вече 140 години работите против България, прокарвайки руския интерес и заради него сте избили повече българи, отколкото са загинали през войните.

    Коментиран от #23

  • 21 Психиатър

    1 13 Отговор
    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

    Коментиран от #22

  • 22 Borislav Popov

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Психиатър":

    А бе психо - кротувай си в лудницата бе. Или писането на простотии е назначената ти терапия . На една крачка си от това да станеш психопат. Внимавай да не стъпиш на криво.

    Коментиран от #26

  • 23 Бодибилднер

    10 2 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    Ей антибългарино много поздрави имаш от капитан Димитър Списаревски свалял смело и безмилостно американски бомбардировачи над България и пратил в ада доста американски военнопрестъпници сипещи бомби над българските деца и цивилни граждани

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Българин

    2 10 Отговор

    До коментар #23 от "Бодибилднер":

    Списаревски и БЪЛГАРИН и не разбирам какво общо има с продажните русофили. Ако ни бомбардираха руснаци щеше да изпрати с голямо удоволствие и руснаците в ада. А ако беше останал жив руските слуги щяха да го разстрелят като царски офицер или щяха да го уволнят и пратят да работи по строежите както направиха с десетки български летци.
  • 25 стоян георгиев

    1 9 Отговор

    До коментар #23 от "Бодибилднер":

    само дето примера ти със списаревски не е адекватен.освен че е свалял американски самолети списаревски е бил антикомунист,демек ако бе отселял го чакаше съдбата на хиляди други български офицери смазани през комунизма.всъщност за да си българин другарю не е нужно да си путинофил .не е нужно да си американофил или туркофил,достатъчно е да си патриот.тва неможете да разберете руските подлоги.патриота не мрази русия ,но не харесва руската политика към българия в момента .ако има такава американска или немска ,българския патриот ще има същото отношение и към тях.за вас путиновите фенове путинландия е пред българия.вие сте готови да пожертвате нашия интерес в полза на руския,което е много ама много жалко!

    Коментиран от #28

  • 26 Психиатър

    2 9 Отговор

    До коментар #22 от "Borislav Popov":

    Публикувано във факти.бг: Русофила е индивид , който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.

    Коментиран от #27, #38

  • 27 Borislav Popov

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Психиатър":

    Русофила е индивид - а русофоба е душевен инвалид ! Правилно си се насочил към лудницата ! Стой си там и не мърдай на никъде !!!
  • 28 Бодибилднер

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Да напълно съм съгласен с теб че Списаревски е преди всичко българин и най вероятно е бил и антикомунист,защото именно комунистите са укривали свалените американски военнопрестъпници като тоя Фред Томпсън на който комунягите даже кръстиха и селище в искарското дефеле .Комунягите са указвали и целите на американските бомбардировачи и целите в градовете със свитлинни сигнали и къде са най гъстонаселените квартали на градовете- И сега комунягите са най големите предатели и слуги на американкото посолство и на САЩ и тяхната антибългарска политика....соломон поси например син на дърт комунист и член на ЦК на БКП и съветник на Живков ....и иво минджев и иван костов и радан кънев и миглена кунева и още много са комунистическите утрепки на служба на САЩ

    Коментиран от #29

  • 29 Българин

    1 9 Отговор

    До коментар #28 от "Бодибилднер":

    Всички комунисти са русофили и путлерасти!

    Коментиран от #30

  • 30 Borislav Popov

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Всички комунисти са американскоюдейски подлоги и слуги на антихриста. Всички европейски националисти и патриоти са и приятели на Русия...всички патриотични европартии са русофилски също така

    Коментиран от #33

  • 31 Българин

    1 8 Отговор
    А на теб колко пъти ще ти се казва , че русофоби няма, бе путлераст? Публикувано във факти.бг: Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб, е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникални и имат някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски. Ама индивиди, чийто обувки имат по-голям номер от коефициента им за интелигентност не го разбират.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    1 8 Отговор

    До коментар #30 от "Borislav Popov":

    Съвсем си се побъркал Бубенце! Комуниста по дефиниция е русофил и българофоб. Комунист , който да обича САЩ няма и няма да има. Всичките без изключение са руски подлоги и путлерасти.

    Коментиран от #34, #35, #37

  • 34 Бай хой

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Последно комунистите на сащ ли са помагали или на Русия? Уплете се като пате в кълчища. И уточни от кое велико събитие започва твоето сто и четиридесет годишно летоброене. Много си объркан. Обърни си сериозно внимание и започни лечение. Фобиите са сериозни психични отклонения, водещи към параноя и шизофрения.

    Коментиран от #42

  • 35 Borislav Popov

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Виж си оправи никовете , че вече не знаеш от кой пишеш - Шушано !!! Върви мий чиниите и не се занимавай с глупости.

    Коментиран от #43

  • 36 Ей, посерко,

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    нахлупвай си чалмата и марш от тук!

    Коментиран от #44

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Наполеон ли си,

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "Психиатър":

    джендар ли си, крий се, че санитарите от лудницата в Карлуково те търсят!
  • 39 Българин,

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    уникален си - толкова прост и продажен парцал, като теб не вярвах, че може да съществува. Напред! Достигни нови успехи в падението си!

    Коментиран от #40

  • 40 Българин

    1 5 Отговор

    До коментар #39 от "Българин,":

    кога русофилите сте били българи? Винаги сте били и ще си останете руски подлоги!

    Коментиран от #48

  • 41 Bulba

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Popov":

    Значи 140 години Русофилство в България,? А с кого воювахме през ПСВ и ВСВ?Чия конница изкла ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ през 1916? Вече 30 години само русофилите са ви виновни за всичките ви зулуми , които направихте в услуга на новите си ,,приятели
  • 42 Българин

    1 6 Отговор

    До коментар #34 от "Бай хой":

    Ако беше малко по умен щеше да разбереш. проблеми с възприемането на текст ли имаш? Публикувано във факти.бг: Комуниста по дефиниция е русофил и българофоб. Комунист , който да обича САЩ няма и няма да има. Всичките без изключение са руски подлоги и путлерасти.

    Коментиран от #46

  • 43 Българин

    0 5 Отговор

    До коментар #35 от "Borislav Popov":

    Сам си се объркал, знам че срещаш трудности, откажи се от тролстването, не ти се отдава.
  • 44 Българин

    1 6 Отговор

    До коментар #36 от "Ей, посерко,":

    :) типичен русофил си!
  • 45 11ап

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Когато соросоидната пасмина станете хора

    Коментиран от #49

  • 46 Боне крайненеца

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Българин":

    Сега руски паспорти ли почна да издаваш
  • 47 От Пирдоп

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Иванов":

    Доста арабски знамена се развяха Босна , но за кратко
  • 48 витман

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Българин":

    Измекярино низък....всички комунисти са американски подлоги и всички те имат къщи в САЩ та да бягат там ако българите ги ометат от власт и те комунистите извършиха най големите предателства в полза на САЩ като потписаха за американските бази за безплатно пребиваване ,като отхвърлиха южен поток пак в интеррес на САЩ ,като дадоха тец Мариците без пари на САЩ за да могат да ни ограпват с петократно по скъп ток по договор без дори да го произвеждат ,като дадоха безплатно златодобива на САЩ на концесия от 1 процент.....и много поздрави имаш от Генерал Владимир Вазов истински български родолюбец и патриот и русофил като брат си Иван Вазов и изклал безжалостнво британската сган при Дойрон.....той също ли комунист бе измекярино низък и подлого хааамериканска

    Коментиран от #51

  • 49 Българин

    1 5 Отговор

    До коментар #45 от "11ап":

    Единственото общо с България за вас русофилите е, че имате български лични карти и все още живеете на българска територия.

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #48 от "витман":

    Престани да истерясваш. Посочи ми един комунист русофоби и ще се съглася с теб. А това , че имали къщи в САЩ, то това е в кръвта им. да имат колкото се може повече и то откраднато от народните пари. Но в сърцата си всички са русофили и обичат Русия. Но предпочитат да я обичат от Европа или от Америка, защото така е много по комфортно. Така учат и децата си. Всички са завършили на Запад и работят и живеят на Запад, никой не е завършил и не работи в Русия. /справка сина на баш русофилката Корнелия/. А генерал Вазов е мачкал и колил и руснаци, които са се били на Южния фронт. Едно от най-големите военни гробища там е руското.Щеше да ги коли и мачка и ако беше на Добруджанския фронт. Както би направил всеки истински българин!
  • 52 Чинга чук

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Българин":

    За съжаление такива като вас я превърнахте само в територия! 30 години Доброволен слугинаж на западно - еврейско - мюсюлманско безочие ! Просто сменихте Един бащица с много , които успешно ни ,,демократизираха"

    Коментиран от #53

  • 53 Българин

    2 4 Отговор

    До коментар #52 от "Чинга чук":

    Значи според теб трябваше вместо да станем член на ЕС да продължаваме да лижем руски задници в евразийската кочина, така ли?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 11ап

    2 0 Отговор
    Истината е някъде там . Кой ни вкараEU - бившите и синовете на бившите комунисти. За тях далаверата , а за нас к---- та, а на Европата и дреме за Народа ни,стига да сме примерни
  • 56 читател

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Помнещ":

    Ще ѝ хареса. Това ѝ е мисията, за това ѝ плащат от козяк.
  • 57 юго

    3 1 Отговор
    а в Хага само сърби съдиха,гадните демократи.

    Коментиран от #59

  • 58 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #54 от "Ронин":

    Както е казал поета българите трябва да се пазим най-много от нерязаните турци. Т.е. от русофилите, защото вие и вашите руски господари сте най-големите българофоби и врагове на българския народ!
  • 59 Българин

    0 4 Отговор

    До коментар #57 от "юго":

    Русофила винаги се продава на юго и става сръбско мекере. За твое сведение в Хага съдиха не само сърби, българофобе!
  • 60 От Пирдоп

    2 0 Отговор
    Кой ти дава право да говориш от името на Бългаския народ ?! Преди ви беше виновен бай Тошо , а сега русофилите !
  • 61 Сори

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Какъв българин си тии.........предател имаш ли идея какво ни причиниха твоите приятели американците с тоя обеднен уран ...нямаш ...ама той Господ не забравя ....как въобще може да се радваш на използване на оръжие за масово ( а то е такова , защото поколения наред ще е въздействието му ..........това американофилистиците стре по зле от русофилите ....диагноза завършваща на даун

    Коментиран от #62

  • 62 Ахмак

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Сори":

    Извинявам се, не се познаваме, но си позволявам да Ви дам един съвет - не се опитвайте да спорите с този човек. Той пише от няколко ника, всяка втора дума му е "кочина" "русофили" и най вече - "вие не сте българи , а русофили"
    Та няма смисъл - вижте му минусите - кой нормален човек, при толкова минуси, ще продължава да е срещу всички?
    Да , само тоя. Но имам подозрения, че е много близък с админа!
    Хубав ден!
    Днес е голям църковен празник - Архангел Михаил
Новини по държави: