Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 20:29 1 785 2

Двама задържани в Осло

  • осло-
  • норвегия-
  • арестувани-
  • линейка

Няма признаци случаят да е свързан с тероризъм

Двама задържани в Осло - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Норвежката полиция съобщи, че е арестувала въоръжен мъж и жена във връзка с кражбата на линейка, врязала се в няколко души в столицата Осло, предаде DPA.

Никой не е пострадал сериозно и по първоначални данни няма признаци случаят да е свързан с тероризъм. Появи се информация, че при инцидента е била ударена количка с бебе.

И двамата задържани са познати на полицията. След като линейката е спряна в района на Осло Турсхоф, са иззети две огнестрелни оръжия - пушка и полуавтоматично оръжие. Жената, която няколко часа след случката се е укривала, имала вид на употребила наркотици. Заподозреният мъж е 32-годишен норвежец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pompev

    0 0 Отговор
    Последователи На Breivik
Новини по държави: