Отидете към основна версия

18 Септември, 2014 09:42, обновена 18 Септември, 2014 09:42 5 039 8

Aventador за четирима?

  • lamborghini-
  • urraco-
  • aventador-
  • париж 2014

Пресслужбата на Automobili Lamborghini S.p.A разпространи рисунка на нов модел, който ще бъде показан пред публика на салона в Париж следващия месец. На изображението се вижда и надпис "Щом си постигнал съвършенството, можеш просто да го удвоиш".

В Сант' Агата надали подготвят 24-цилиндров двигател, което може да значи само едно - във френската столица ще дебютира първото четириместно Lamborghini от 35 години насам. Последното купе на марката с 2+2 места и разположен отзад двигател е Urraco (1973-1979).

След като стана ясно, че проектът Estoque засега се качва на трупчета в полза на всъдехода Urus и Lambo с четири врати и мотор отпред скоро няма да има, парижкият прототип би трябвало да е изграден на базата на някой от съществуващите модели в гамата на италианците.



Холандският портал Autoblog.nl помести изображение, в което силуетът на мистериозното Lamborghini е наложен върху профилна снимка на Aventador. Задниците на двете коли са практически идентични, но предницата на новака определено е разтеглена. Това също говори в полза на удължено междуосие и допълнителен чифт седалки.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини