Отидете към основна версия

6 958 13

Dacia с два нови "всъдеходни" модела

  • dacia-
  • lodgy-
  • dokker-
  • stepway
Румънската марка Dacia подготви за изложението в Париж две нови модификации на моделите Lodgy и Dokker. На автосалона във френската столица, който ще отвори врати в началото на октомври, ще бъдат демонстрирани автомобилите Lodgy Stepway и Dokker Stepway.
Тези две версии ще се отличават от стандартните, с повишена проходимост и с нов екстериорен пакет. За намерението на румънците да пуснат въпросните варианти Stepway на Lodgy и Dokker се заговори още в началото на септември, а сега от марката разпространиха официални снимки и информация.
Външно Lodgy Stepway и Dokker Stepway ще се отличават с по-висок клиренс, 16-цолови джанти, хромирани детайли по каросерията и със защитен пластмасов обвес. За "всъдеходните" модификации са налични още псевдо подкартерна защита и специален син цвят, който ще е достъпен само за автомобилите с повишена проходимост Stepway.
На европейските пазари и у нас Lodgy Stepway ще се предлага с бензинов и дизелов агрегати, които разполагат с мощност 115 и 110 конски сили, съответно. При Dokker Stepway ще се появи и дизел с мощност 90 коня. Базовото оборудване на версиите  Stepway ще е по-богато от това на стандартните Lodgy и Dokker.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини