Отидете към основна версия

1 Октомври, 2014 09:55, обновена 1 Октомври, 2014 09:55 16 363 13

Британка отвоюва колата си от крадец

  • инцидент-
  • кражба-
  • видео-
  • манчестър

Жителка на Манчестър успя да спаси автомобила си от похитител, който опита да го открадне, възползвайки се от привидната й беззащитност, съобщава Manchester Evening News. Видео, заснето от охранителна камера, показва как храбрата дама се бори в продължение на минута и половина за колата си, без да получи помощ от никого от очевидците наоколо.

51-годишната Дебора Смит спряла своето бяло Audi Q3 пред офиса към 8 сутринта и излязла от кросоувъра, за да премести ограждение пред паркинга. Лекомислено оставила двигателя работещ, вратата - отворена. Докато се занимавала с бариерата, апашът се шмугнал на шофьорското място. Госпожа Смит обаче го забелязала и се нахвърлила върху него.

Дебора се вкопчила във волана и не позволила на престъпника да се омете. След няколко неуспешни опита да изтика жената, крадецът решил да си плюе на петите.

Дъщерите на Дебора Смит обясняват пред медиите, че в автомобила на майка им бил паспортът й и 700 евро, тъй като същия ден тя трябвало да замине на почивка. Полицията издирва пишман похитителя.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини