Отидете към основна версия

7 337 16

Ексклузивен Aventador в чест на Pirelli

  • lamborghini-
  • aventador-
  • lp700-4-
  • pirelli
Lamborghini ще отпразнуват дългото 51 години сътрудничество с Pirelli с лимитирана версия на Aventador LP700-4. От самото начало на Lamborghini през 1963, когато първото 350 GT е било произведено, всяка кола напуснала производственото хале бива оборудвана с гуми от Pirelli.
Aventador ще получи ексклузивни детайли, проектирани от Lamborghini Centro Stile включващи и двуцветната боя, с която ще се отличава. Първият вариант, в който ще може да бъде поръчан ще е горна част в матовочерно и опция от 6 цвята гланц за долната част на колата, а втория вариант ще бъде горна част в гланцово черно и избор от 4 цвята матова боя за долната част.

В двуцветната боя ще се включи и тънка червена линия по тавана, огледалата, отворите на предната броня, задната броня и гумите, като върху гумите и тавана ще присъства и надписа Pirelli. Спирачните апарати също ще бъдат в червен цвят, освен ако колата не е в цвят Rosso Mars. Тогава те ще бъдат жълти на цвят. Продажбата на Lamborghini Aventador LP700-4 Pirelli ще започне от лятото на 2015.

Пълни технически характеристики за стандартния Aventador  , вижте ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини