Отидете към основна версия

29 386 85

10 коли, които се купуват на кредит

  • кредит-
  • автомобили

Честваме първия си рожден ден с класация на най-популярните модели автомобили, купувани с AutoCredit

AutoCredit навършва 1 година! Първата услуга за бързо финансиране на покупка на употребявани автомобили е от 1 година на българския пазар. За това време подкрепихме стотици наши клиенти в покупката на желания от тях употребяван автомобил. Именно това ни провокира да извадим от дебелите папки десетте най-популярни модела сред потребителите на AutoCredit и ето какво показаха резултатите за изминалата 1 година.

Volkswagen Passat

 

Няма как модел на Volkswagen да не присъства, в която и да е класация за продажби. Необичайното в случая е, че най-популярен сред нашите клиенти, както и убедителен водач по сключени сделки, е Passat, а не Golf. Изглежда хората търсят все повече практичност, без да жертват добродетелитe на Golf, а именно достъпни цени на резервните части, издръжливо окачване и здрави двигатели.

Виж обяви заVolkswagen Passat от 1600 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Audi A4

 

Още един сред обичайните заподозрени. A4 е предпочитан избор за много хора, тъй като предлага най-различна комбинация от двигатели, скоростни кутии и версии на купето. Интересно е, че A4 е по-купуван от по-малкия и по-евтин А3. Това се дължи на факта, че Audi A3 е на практика идентичен с VWGolf 4, но пък е малко по-скъп.

Виж обяви заAudi A4 от 1800 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Peugeot 206

 

Peugeot 206 e първият в класацията ни, който разцепва германската хегемония. Това е колата, която промени изцяло Peugeot като марка. Достъпна, свежа, забавна, унисекс. Почти няма причина да не я харесваш. Освен с дизайн, колата печели доста фенове и с удобните си седалки, както и с комфортното си окачване.

Виж обяви заPeugeot 206от 1500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

BMW 3-Series

 

Абсолютен великан на българския пазар за употребявани автомобили. Феновете на BMW 3-Series могат да се сравняват като бройка единствено с тези на Volkswagen Golf. И в това няма нищо лошо. Няма нищо по-логично в това добрите за парите си автомобили да бъдат и най-комерсиалните. Забелязва се най-голямо търсене на моделите E36 и Е46, които се произвеждат от 1991 – 2006.

Виж обяви заBMW 3-Series от 1300 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Mercedes C-Class

 

Нямаше как да се разминем без представител на третата германска премиум марка – Mercedes. C-Class e най-популярният модел на компанията сред нашите клиенти. Те го предпочитат заради по-зрелия му характер спрямо BMW 3-Series и Audi A4. Пък и все още има доста хора, които смятат, че автомобилите се делят на две основни групи – Mercedes и всички останали.

Виж обяви заMercedes C-Class от 1300 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане с AutoCredit.

Opel Astra

 

Поредният германец в класацията ни. Заедно с VW Golf,Opel Astra е другият особено популярен хечбек у нас. Изборът е огромен, но за предпочитане са моделите след 2000 година. Всички знаем за пословичната склонност към корозиране на деветдесетарските модели.

Виж обяви заOpel Astraот 1666 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

Citroen C3

 

Царството на френските компактни модели нямаше да е същото без някой Citroen. В случая става въпрос за C3, който е на пазара от повече от 10 години, но въпреки това носи типичната за френската компания свежест. Високият таван го прави перфектен за майки с деца и млада двойка с приятели, които са принудени да седят на задната седалка.

Виж обяви заCitroen C3 от 2600 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

Ford Focus

 

Когато излезе първият Focus на пазара, това беше един от малкото модели в този клас, който имаше независимо окачване. Със строгите си черти и стабилната си механика колата успя да впечатли доста хора на международните пазари. Оказва се, че толкова години по-късно, славата й сред българските клиенти е съхранена.

Виж обяви заFord Focus от 1500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

Renault Clio

 

Друга градска класика, идваща директно от Франция. Renault Clio се предлага с издръжливи бензинови и доста икономични дизелови двигатели. Не е за пропускане и факта, че на пазара се срещат, макар и рядко, RS версии на Clio, които са готови да разтърсят света на всеки, който твърди, че малките коли са само за жени

Виж обяви заRenault Clio от 1500 лв. при нашите партньори Mobile.bg и купи на изплащане сAutoCredit.

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини