Отидете към основна версия

16 Февруари, 2015 11:52, обновена 16 Февруари, 2015 11:52 11 436 32

Вижте новото лице на Toyota Avensis

  • toyota-
  • avensis
Японците от Toyota публикуваха първи снимки на обновените седан и комби модификации на Avensis. Публичната премиера на фейслифт версиите ще се състои в началото на следващия месец в Женева. Новият външен вид е разработен от дизайнерското студио на марката във Франция, а за техническата преработка на различни възли и агрегати са се погрижили специалистите от центъра за изследване и нови разработки в Белгия.
Съдейки по снимките, основните разлики по външния вид са свързани с нови фарове, различен преден капак и предна броня с модернизирани форми. Официални подробности, касаещи останалите изменения все още няма. Те ще станат известни в началото на март тази година, по време на автосалона в Женева. Наш екип ще е на мястото на събитието и ще ви информира за всичко любопитно от най-престижното автоизложение в Европа.
По предварителна и непотвърдена информация обаче, обновения Avensis разполага още с модернизирано шаси и с нови двигатели. Говори се, че в двигателната гама ще бъде включен и 1.6-литровият дизел на BMW, който се монтира и на компактния ван Toyota Verso. Седаните и универсалите на обновения Avensis ще се правят във Великобритания, а европейските продажби на модела ще стартират от лятото на 2015-а.

Можете да споделите вашите мнения и отзиви за Toyota Avensis  ТУК

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини