Отидете към основна версия

5 777 12

Bugatti пуснаха видео от сглобяването на последния Veyron

  • bugatti-
  • veyron-
  • lafinale
Френският производител на спортни автомобили Bugatti пусна видеоклип от производството на последната бройка от мелачката на рекорди Veyron. Това стана реалност, след като последната 450-та кола бе поръчана от клиент от Близкия Изток. Кръстен La Finale, този винено червен Veyron Grand Vitesse Roadster бе изложен на автосалона в Женева в началото на месеца.
Произведен с много часове ръчен труд във фабриката на марката, намираща се в Молшейм, Франция, автомобилът определено заслужава адмирации. Много авто фенове биха желали да са на мястото на някой от механиците или специалистите замесени в производствения процес. Вниманието към детайлите е удивително и това отделя тази машина от многото произведени от роботи и какви ли не устройства, масови автомобили.
Сега след приключването на производството Veyron ще бъде още по-ценен, както се случва с повечето коли дали своята частица в развитието на автоиндустрията. От Bugatti рядко допускат снимачни екипи във фабриката си, но това е точния момент да се случи подобно нещо. Създателят Еторе Бугати наистина е стартирал нещо уникално.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини