Отидете към основна версия

3 525 15

MX-5 Miata Club Edition с премиера в Ню Йорк

  • mazda-
  • mx-5-
  • miata-
  • club edition
Mazda ще представи нова версия на MX-5 Miata Club Edition през следващата седмица. От компанията заявяват, че това ще бъде най-агресивната версия на четвъртото поколение. Версията Club Edition на сегашното трето поколение е екипирана със спортно окачване, диференциал с ограничено приплъзване, джанти в черен цвят и аеродинамичен външен пакет. Най-вероятно нещо подобно можем да очакваме на автосалона в Ню Йорк.
Въпреки това, че все още новата MX-5 не е влязла в продажба от Mazda показаха вече няколко варианта включително състезателната Cup версия и Accessories Design прототип. Не е изключено част от детайлите на Accessories Design да присъстват върху Club Edition, като спортните черни BBS джанти и карбоновите елементи. Сравнена с предшественика си новата MX-5 е с цели 70 кг по-лека.
MX-5 ще има два варианта на двигатели 1.5 със 129 конски сили и 2.0 SkyActiv със 155 конски сили. Имайки предвид ниското тегло на роудстъра той ще предлага много удоволствие от шофирането. В сравнение с предшествениците си MX-5 е малко по-къс, но и малко по-широк. Двигателят е изместен назад към купето и седи по-ниско. Това спомага допълнително за доброто управление, с което тя е известна.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини