Отидете към основна версия

12 398 27

Снимаха новата баварска "петица"

  • bmw-
  • 5er-
  • g30

Папараци засякоха следващото поколение на BMW 5er по време на тестове на Северната дъга на "Нюрбургринг". До официалното представяне на автомобила с фабричен индекс G30 остава малко повече от година, което означава, че изпитанията са във финалната си фаза.



Тестовото муле на снимките е покрито с тежък камуфлаж, но въпреки това не е трудно да се прецени, че моделът ще запази познатия силует.  "Петицата" ще бъде построена на изцяло нова платформа. На нея ще бъде базирана и следващата седма серия, чийто дебют се очаква след няколко месеца.

Голяма част от конструкцията на G30 ще бъде изработена от алуминий и въглеродни нишки. Това кара специалистите да смятат, че новото BMW5er ще тежи поне 100 кг по-малко от сегашното поколение. Изненади в моторната гама не се очакват. Повечето двигатели ще бъдат наследени от актуалната "петица".



Според последните слухове доставките на G30 ще започнат през юни 2016 г., комбито ще се появи през есента. Малко по-късно се очаква и хечбекът 5er GT, който се провали в Европа и Северна Америка, но за сметка на това се радва на сериозни продажби в Китай.

Подробни технически характеристики за моделите на BMW  , ще намерите  ТУК

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини