Отидете към основна версия

27 466 44

Съществени изменения за новото Audi A4

  • audi-
  • a4
В интернет пространството се появиха първите фотографии, разкриващи външността на новото Audi A4. Автомобилът, запечатан от обективите на папараците, на практика е почти без камуфлаж и измененията са видими. Новото поколение на инголщатския седан е засечено по пътищата на Германия, а фотографиите бяха публикувани от Worldcarfans.
Както се вижда от тях, дизайнът на А4 е доста различен. Фаровете са изцяло нови, радиаторната решетка е видоизменена, а предната и задна брони също са различни. Още нещо любопитно, което се вижда от снимките, е свързано с промяната на ъгъла на наклон на задната стойка, формата на стъклото, както и с различната линия на задните светлини.
 
Съдейки по всичко това можем да заключим, че новата генерация ще е по-ниска, по-широка и по-дълга от предшественика си. Що се отнася до интериора, то пресни снимки все още няма, но по-рано през годината китайското издание Autohome разпространи фотоси на салона на новото Audi A4.
От тях стана ясно, че централната конзола е нова и разполага с различен сензорен дисплей. Лостът за скоростите също е различен, като това са само част от многото интериорни изменения. Ще припомним, че новото Audi A4 е построено на второто поколение на платформата MLB и е с около 100 килограма по-леко от досегашното.
 
Двигателите ще са дизелови и бензинови с мощност в диапазона 120 - 326 конски сили, като ще има и хибридна версия. По предварителни данни официалното представяне на модела ще се състои през септември тази година по време на автомобилното изложение във Франкфурт.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини