Отидете към основна версия

2 654 4

Bentley и Breitling с нов общ проект

  • bentley-
  • continental gt speed-
  • breitling jet team-
  • mulliner
Съединиха се мощност и точност в лицето на Bentley и Breitling с нов съвместен проект, но този път това не е часовник, а лимитиран Continental GT Speed. Означен, като Breitling Jet Team Series от него ще бъдат произведени само 7 броя, точно колкото са и изтребителите на Breitling. Отборът Breitling Jet Team участва на много събития, но тази година ще се фокусират върху Америка и Канада.
За да бъде пресъздаден дизайна на уникалните самолети седемте автомобила са с двуцветна боя от цветовете Hallmark и Onyx, а за контраст се използва същото уникално жълто, като надписите присъстващи върху крилата на седемте L-39 Albatros. Тези цветове се пренасят и със същата пропорция върху луксозния интериор на колите, всяка от които е номерирана и отговаря на всеки един от самолетите.

За проекта отговаря специалното подразделение Mulliner, което се занимава с по-претенциозните клиенти на компанията. Седемте автомобила ще дебютират на Boeing Seafair Airshow в последния ден на месец юли в Атланта, където отбора самолети Breitling ще покаже демонстрационно своите умения.

Подробни технически характеристики за моделите на Бентли , вижте  ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини