Last news in Fakti

4 Юли, 2015 09:00 2 625 4

Bentley и Breitling с нов общ проект

  • bentley-
  • continental gt speed-
  • breitling jet team-
  • mulliner
Съединиха се мощност и точност в лицето на Bentley и Breitling с нов съвместен проект, но този път това не е часовник, а лимитиран Continental GT Speed. Означен, като Breitling Jet Team Series от него ще бъдат произведени само 7 броя, точно колкото са и изтребителите на Breitling. Отборът Breitling Jet Team участва на много събития, но тази година ще се фокусират върху Америка и Канада.
За да бъде пресъздаден дизайна на уникалните самолети седемте автомобила са с двуцветна боя от цветовете Hallmark и Onyx, а за контраст се използва същото уникално жълто, като надписите присъстващи върху крилата на седемте L-39 Albatros. Тези цветове се пренасят и със същата пропорция върху луксозния интериор на колите, всяка от които е номерирана и отговаря на всеки един от самолетите.

За проекта отговаря специалното подразделение Mulliner, което се занимава с по-претенциозните клиенти на компанията. Седемте автомобила ще дебютират на Boeing Seafair Airshow в последния ден на месец юли в Атланта, където отбора самолети Breitling ще покаже демонстрационно своите умения.

Подробни технически характеристики за моделите на Бентли , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
    Досега се въздържах да си купя Бентли, не ми се струваше достатъчно уникално, но сега 1 от 7 ме изкефи на макс, жълтите линии са уникални, ще си го поръчам с жълта бутилка на газовата уредба......
  • 2 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Купи едно и за мен,...ако не те хванат.
  • 3 Васик Атанасова

    0 0 Отговор
    ХАРЕСВА МИ ЖАЛТОТО
  • 4 госта

    0 0 Отговор
    Васик ти ходиш ли на училище.