Отидете към основна версия

7 222 18

Mercedes ще представи обновената A-class

  • mercedes-benz-
  • a-class-
  • sofia motor show
Mercedes-Benz ще представи на Sofia Motor Show обновената A-class. Външните промени в дизайна обхващат главно светлините и броните, като опционално се предлагат и нови LED фарове, а задната броня вече помещава вградените накрайници на изпускателната система. Обновленията в интериора главно са заимствани от CLA и GLA, като седалките вече се предлагат с 6-сантиметрова вадеща се опора за краката, а опционалният монитор на навигационната система е пораснал до 8 инча и работи с Apple CarPlay и Mirrolink.
Новият базов двигател при A 160 е 1.6 литров бензинов със 102 конски сили, а 2.2 литровият дизелов агрегат при A 220 сменя и означението и от CDI към d ще бъде със 177 вместо със 170 конски сили. В A 250 Sport, която вече се предлага и с механични скорости ще има 218 коня също със седем повече от предшественика си. Най-"зелената" пък ще бъде A 180d BlueEFFICIENCY с 1.5 литров турбодизел със 109 коня и среден разход от 3.5 литра на 100 км.
Звярът A45 AMG също е с увеличена мощност от 376 на 381 конски сили, като така остава най-мощния двулитров двигател произвеждан до момента. Посредством системата Dynamic Select, която ще бъде стандартна за повечето модели и включваща адаптивни амортисьори можете да променяте настройката на управлението, двигателя и трансмисията между режимите Sport, Eco и Comfort. За държащите на повече персонализация ще се предлага и Motorsport Edition обхващащ версиите от A 200 и A 200 d нагоре, като изключим A 45.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини