Отидете към основна версия

8 983 22

BRABUS Mercedes-Benz G500

  • brabus-
  • mercedes benz-
  • g500-
  • тунинг

Един от най-харесваните и уникални автомобили на Mercedes - квадратната и грубовата G class бе претворена за пореден път от Brabus. Тази версия е кръстена G500, а при германските тунери цифрите в модела обикновено подсказват мощността - в случая 500 конски сили и 710 нютонметра въртящ момент. Това е повишение от 78 коня и 100 нютонметра от стандартната версия на 4.0 литровия V8 би турбо двигател.

Повишението на мощността на двигателя е подкрепено с гаранция от Brabus - 3 години или 100 хиляди километра. Със седемстепенната автоматична скоростна кутия този всъдеход ускорява от 0 до 100 за 5.7 секунди, а максималната му скорост е ограничена на 220 километра в час. Освен новия контролен блок на агрегата и изпускателната система е заменена с нова спортна, която освен мощност добавя и звуково присъствие, като тя може да бъде контролирана от волана.

Външността на G500 е сравнително семпла и се отличава главно с новата предна броня с вградени LED светлини и джанти, които могат да са с големина до 23 инча, но при Brabus възможностите са неограничени и раздутата Widestar версия също може да бъде създадена. Друга екстра са
светлините под праговете, които се активират при отваряне на вратите. Интериорът може да бъде претапициран в много цветове от специалната дишаща кожа Мастик, както и от Алкантара, а декоративните детайли могат да бъдат създадени, както от висококачествена дървесина така и от въглеродни влакна с цвят изцяло по предпочитание на клиента. Алуминиеви педали и копчета за заключване на вратите също са в дългия списък с екстри.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини