Last news in Fakti

14 Февруари, 2016 07:15 8 967 22

BRABUS Mercedes-Benz G500

  • brabus-
  • mercedes benz-
  • g500-
  • тунинг

Един от най-харесваните и уникални автомобили на Mercedes - квадратната и грубовата G class бе претворена за пореден път от Brabus. Тази версия е кръстена G500, а при германските тунери цифрите в модела обикновено подсказват мощността - в случая 500 конски сили и 710 нютонметра въртящ момент. Това е повишение от 78 коня и 100 нютонметра от стандартната версия на 4.0 литровия V8 би турбо двигател.

Повишението на мощността на двигателя е подкрепено с гаранция от Brabus - 3 години или 100 хиляди километра. Със седемстепенната автоматична скоростна кутия този всъдеход ускорява от 0 до 100 за 5.7 секунди, а максималната му скорост е ограничена на 220 километра в час. Освен новия контролен блок на агрегата и изпускателната система е заменена с нова спортна, която освен мощност добавя и звуково присъствие, като тя може да бъде контролирана от волана.

Външността на G500 е сравнително семпла и се отличава главно с новата предна броня с вградени LED светлини и джанти, които могат да са с големина до 23 инча, но при Brabus възможностите са неограничени и раздутата Widestar версия също може да бъде създадена. Друга екстра са
светлините под праговете, които се активират при отваряне на вратите. Интериорът може да бъде претапициран в много цветове от специалната дишаща кожа Мастик, както и от Алкантара, а декоративните детайли могат да бъдат създадени, както от висококачествена дървесина така и от въглеродни влакна с цвят изцяло по предпочитание на клиента. Алуминиеви педали и копчета за заключване на вратите също са в дългия списък с екстри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    5 0 Отговор
    BRABUS !
  • 2 Кобрата

    4 0 Отговор
    BRABUS THE BEST!
  • 3 опсмопсус

    2 5 Отговор
    А, бе змио, карал ли това трупче, та се радваш толкова?
    Висок разход от въздушното съпротивление като на тир!
    Цена колкото 4 апартамента в София.
    Скрий се лапе!
    И с първото Ево или Субару, биеш без проблеми!
    За GTR да не говорим.
    Немски безмислено скъп комплексарки автомобил, да впечетлиш някой чалга боклук или ще ореш на село?

    Коментиран от #5

  • 4 Пух

    5 1 Отговор
    Аве Опосум търкаляй си оризарските сапунерки бре
  • 5 Maloznaiko

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "опсмопсус":

    Ne ta razbiram oposume no dori i takav avtomobil ne shte mojesh da karash tva blokche e za hora s klasa bre i razbira se profesionalni mutrenski orachi!!! Brabus kakto vinagi sa napravili neshto det da hvashta okoto
  • 6 Жирафа с късата шия

    2 0 Отговор
    а тай ве давай хулене здраво е покажи им твоята загнила бесна е30-ка да забиеш всички и да им запушиш остите,покажи им как харче на метан 1/100 и вдига 100 за 25 секунди.
  • 7 опсмопсус

    2 3 Отговор
    Ще обясня, въпросните кубчета съм карал 1 година като шофьор на едни богати хора.Смениха го на първия месец и го дадоха за втора кола.Дига сериозен шум, харчи като змей, в сервиза под 500лв не се дават, за каквото и да се сетите.Четки на алтернатор + работа 850лв.
    Друса като каруца, но е гъзария голяма, всяка улична кукла иска да опита горещата супа в него!
    Разбра ли сега.И да ми го дават не бих го взел, нямам толкова пари данъка да му платя, кво остава за бензин и ремонти.
    Това е кола за богати, не за шушумиги змии и други животни като мен!

    Коментиран от #13

  • 8 опсмопсус

    3 2 Отговор
    Като технология и лукс, бмв никога не може да стигне Мерцедес.
    Особенно последното поколение двигатели 6.3 атмосверен 622к.с.

    Коментиран от #17

  • 9 Ехперт Колев

    1 1 Отговор
    Този джип с тези ниско-профилни гуми за една година каране в БГ трябва да му се смени окачването
  • 10 Нафарфорий

    4 1 Отговор
    Чеда мои хейтърски, неуки, необразовани и т.н.. Мерцедес отдавна смениха двигателите на Г-класата, скоро ще го го направят и с АМГ-то! Вече харчат по-малко. Прочете статията хубаво, поровете се из нета преди да пишете глупости и си ъпдейтнете информацията!

    Коментиран от #14

  • 11 Нафарфорий

    3 1 Отговор
    Опосоме, чадо мое тва е Г-каласа от друго поколение!
  • 12 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    До коментар #9 от " Ехперт Колев": Доколкото знам военни г-класи още се правят!
  • 13 даамане

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "опсмопсус":

    Единственото нещо за което си напълно прав е, че вдига шум. Харченето като змей и ремонта имат много въпросителни - ремонта може да е умопомрачително скъп, ама примерно на по-нови модел и то ако отидеш в оторизиран сервиз; а разхода - ми напълно нормален като за кола 4х4 и тегло 2.5 тона - и субару аутбек да фанеш, няма да харчи много по-малко от джипа, а за по новите модели не знам как стоят нещата, ама по-старите геги могат да вървят освен на постоянно 4х4 и само на задно предаване. Т'ва си е доста добър джип и всички по-стари модели се ползват сериозно по предназначение, не е задължително да се търкаляш само по асвалта на 4х4 с него.
  • 14 даамане

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Нафарфорий":

    Хитрикс, средния разход не въпрос само на двигател, а и на ускорение, гуми, тегло, челно съпротивление, предаване - двойно или не, пътна настилка...... осввен ако не му сложат някакъв хибриден двигател и не го пуснат по нанадолнище, няма как да му смъкнат разхода на това.
  • 15 Нов чо

    1 1 Отговор
    Хеей абе що така бе, правят ги , тунинговат ги, а на мен всичките ми изглеждат еднакви ???
  • 16 елегант

    3 0 Отговор
    както казват братушките за това произведение Галенд Ваген или Мерцедес сами красиви обвез браво наи добрата кола ако мога бих си купил веднага такава като Мерцедес други няма
  • 17 тъй

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "опсмопсус":

    разбира се че не могат, Рено са които хранят звездите, а ти си хейтър и никога няма да караш свястна кола. Пишеш едни и същи глупости винаги когато става въпрос за МБ или БМВ....папагалче
  • 18 Илиян

    0 1 Отговор
    500к.с. Ускорение за под 6 сек. А спирачните дискове са колкото на Опел Кадет 1.6Д...Това някакъв неумел фотошоп ли или...???????????????

    Коментиран от #19

  • 19 656

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Илиян":

    Е нали на скоро ни показвахте Mercedes-Benz G65 BRABUS G800 V12 http://www.topcarrating.com/2014-brabus-g-800-ibusiness-w463.php Каква е тази малолитражка :) ВЕЛИКА ДЖИПКА
  • 20 стоян георгиев

    2 0 Отговор
    лоша кола еи,харчи нямала аиродинамика,имала малки дискове на спирачките и т.н. щуротии:)))))!!!то и с жените е така тези дето ги шпорят богатите са грозни, тъпи и миризливи :)))!та след като поговорихте критично за най-великия джип ,я погледнете от прозореца ква е малолитражка ви на 20 години и сравняваите :))!!!може да критикува бенца само човек дето кара от мазарати нагоре ,другите само да знаят, че богатите не случайно дават пари за три апартамента ,когато искат мерцедес!

    Коментиран от #21

  • 21 Симеон Николов

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Priqtely , predpo4itam da karam malolitrajka za6toto ima hot he4ove deto tova 6te go navrat da ne ti kazvam kude . Moga da go kritikuvam za6toto taka si iskam q pomisli za6to nikoi ne plye Rover Evoque ? G klasata e izkly4itelno grozen i nedugav avtomobil , tazi tuhla moje da e burza samo ako pada ot skala ...

    Коментиран от #22

  • 22 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Симеон Николов":

    не успях да разбера много от писаното от теб,но г класата е скъпа високотехнологична кола с качества отценени по достойнство от купувачите на пазара .тя не е променила външния си вид особено десетки години умишлено точно заради желанието на клиентите дето я купуват ,а тва са хора с възможности търсещи най-доброто в бранша независимо от цената.ти нито си в тази група нито би могъл да ги разбереш тези хора.ти я гледаш г то както една мравка разглежда частите на телевизора когато се катери по него,мравката приема за планини и възвишения разните там диоди или кинескопа,ти си в подобна ситуация като коментираш инжинерния гении на немските конструктури с приказки от типа за тухлата и т.н. щуротии!