Отидете към основна версия

25 771 35

Porsche със закачка към Honda NSX

  • porsche-
  • gt3-
  • honda-
  • nsx-
  • mclaren

Не е тайна, че някои от автопроизводителите си позволяват използването "назаем" на детайли от всякакво естество, като дори понякога закупуват конкурентни продукти за старателно изследване, като случката, за която ще ви разкажем. Когато местният американски дилър на Porsche отзовава модела 911 GT3 RS за сервицна акция, техниците заети с нея при проверка установяват, че собственикът е работник в Honda.

Това ги навежда на мисълта, че автомобилът им е закупен с цел тестове и те старателно оставят бележка с надпис "От Porsche пожелаваме късмет на Honda. Ще се видим от другата страна.". Това разказва Ник Робинсън - отговарящ за динамичните разработки на NSX. Porsche 911 GT3 RS е признат от много критици по света за автомобилът с най-острото, директно и точно управление, така че изборът им е напълно разбираем.

В последствие се оказва, че японците притежават и английския McLaren MP12C, отново за "сверяване на часовника", но британците така и не разбират за този факт. При посещение за обслужване обаче, от представителството на McLaren задават въпросите "Къде са вдигани с автомобила 330 километра в час? и На коя писта?, но така и не получават отговора отново споделя Робинсън. Това е една от малкото забавни случки във време изпълнено със скандали.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини