Отидете към основна версия

3 385 0

Папараци спипаха новия McLaren

  • mclaren-
  • p14-
  • 650s

Италианското сп. Automoto публикува шпионски снимки на наследника на McLaren 650S, направени по време на изпитания в Испания. Тестовото муле няма почти никакъв камуфлажи разкрива дизайна на бъдещия суперкар в детайли.

Автомобилът, който по план трябва да дебютира пред публика на изложението в Женева през март догодина, носи вътрешнозаводски индекс P14. Ако се съди по публикуваните снимки, купето ще получи различна предница с нови фарове и брони. Изменения се забелязват и в оформлението на задната част.

Известната до момента информация гласи, че наследникът на 650S ще с е оборудва с форсирана версия на 3.8-литровия V8 на McLaren с два турбокомпресора. Носят се слухове, че бензиновият двигател ще бъде част от хибридна силова установка с мощност над 700 к.с.

През пролетта ръководството на британския производител утвърди план за развитие до 2022 г., който предвижда инвестиция в размер на £1 млрд. в нови модели. Амбицията на McLaren е до тогава повече от половината произвеждани автомобили да бъдат хибриди.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини