Отидете към основна версия

29 523 15

Следващата G-class на Mercedes се показа на открито

  • mercedes-
  • g-class

Един от най-големите класици на щутгартците от Mercedes - G-class, се подготвя за ново поколение. От камуфлажирания прототип трудно се забелязват големи промени, но едва ли някой иска да посегне на нещо толкова добро и доказало се през годините. Според източници, вътрешното означение на модела ще бъде W464 и ще се появи през следващата календарна година.

Най-явното, което забелязахме е предницата на автомобила, която е значително по-скосена в краищата при фаровете, като това се е пренесло и в бронята, като се надяваме обновлението малко да подобри аеродинамиката на любимото ни немско "кубче". Интериорът със сигурност ще бъде натъпкан с най-новото, като мултимедия и удобства и очакваме присъствието на 12.3-инчовия дисплей от новата E-class.

Промяната в тежката, но здрава ходова част на автомобила, за която са се настроили всички, на пръв поглед не е забележима, като за това говори целия заден мост. Това обаче е прототип и нищо не може да бъде потвърдено напълно преди премиерата на готовата G-class. 
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини