Отидете към основна версия

11 065 10

Volvo за китайски чорбаджии

  • volvo-
  • s90-
  • excellence-
  • lounge console

Производството на най-голямото и луксозно Volvo ще бъде изнесено от Швеция в Китай. "Миграцията" ще бъде отбелязана с нова версия на S90, която ще стане "най-разкошният автомобил, правен някога в КНР", съобщават от компанията.

Модификацията Excellence ще получи фирмения интериор Lounge Console, представен през пролетта на 2015 г. Главната особеност на тази архитектура е липсата на седалка за пътника отпред.

На мястото на пасажерското кресло има шкафче за обувки и регулируема подложка за краката. В нея пък е интегрирана подвижна конзола с голям сензорен екран, който се появява с натискането на бутон.

Седалките отзад са разделени от ниша с хладилник и поставки за чаши. В оборудването са включени сгъваеми масички и чифт кристални чаши, изработени ръчно от шведската компания Orrefors.

Volvo S90 Excellence ще се оборудва с хибридна силова установка, съставена от 2.0-литров бензинов двигател с мощност 316 к.с. и електромотор с 86 коня. Премиерата ще се състои на салона в Гуанджоу този месец, а продажбите започват в началото на 2017-а.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини