Отидете към основна версия

16 306 16

Сбогом на мотоциклетите Днепр

  • мотоциклети-
  • днепр-
  • dnepr vintage

В последно време производството на мотоциклети с марката Днепър бе ограничено до малки серии, но все пак те се произвеждаха и се радваха на ограничена, но твърда група от почитатели. Сага обаче на тяхното производство се слага край. За последно сбогом с мотоциклетите Днепр от компанията пускат финална серия, наречена Dnepr Vintage.

Мотоциклетите Dnepr Vintage се отличават с особен дизайн и с ярка двуцветна окраска. От последната серия ще има и версия с кош. Последният Днепр е оборудван с диодни светлини, с волтметър и с датчик за налягане на маслото. Приборният панел пък разполага с ефектна съвременна подсветка.Мотоциклетите са оборудвани с 650-кубиков двигател, мощността на който е 32 конски сили. Предвидени са и електрически стартер, както и електронна система за запалването. Мотоциклетът има режими normal, sport и off-road, а още от промените включват модернизирана маслена помпа.

Последните мотоциклети Днепр ще бъдат представени в рамките на фестивала Old Car Land, като интересното за тях е, че всички се сглобяват ръчно от професионални майстори. Цената към момента не е известна, но е ясно, че тя ще е по-ниска от тази на руския аналог Урал.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини