Отидете към основна версия

2 866 10

BMW M3

  • hartge-
  • bmw-
  • bmw m3

Немското ателие Hartge отново представи пред широката публика своето виждане по въпроса за един от спортистите на баварския концерн. В полезрението на специалистите попадна новата тройка купе. Под капака є обаче вече е монтиран уникалният V10 агрегат, който пък е заимстван от BMW M5. Към него е зачислена седемстепенната трансисия SMG. Инженерите са успели да “изстискат” от двигателя 550 к.с. при 7 750 об./мин. и 350 Нм въртящ момент. Ново, доста функционално и същевременно стилистично решение е свързано с ауспухната система. Цялата е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Естествено, окачването на подобен расов атлет е на специално усилени винтови пружини, като и спирачните супорти съответстват на мощта на автомобила. Отпред дисковете са двойно вентилирани, перфорирани с размер 380 мм, а супортите са осембутални. Отзад дисковете са по-малки 345 мм, а апаратите са с по четири бутала.

Екстериорните промени са свързани с нов преден капак, който след трансформацията от Hartge не само отвежда доста по-добре горещия въздух навън, а и изглежда изключително маниашки. Предният спойлер е снижен почти до асфалта, а гумите се монтират на 20-цолови джанти, което на общия фон на BMW трета серия ги превръща в своеобразни гиганти.

Салонът е обзаведен доста щедро с въглерод и алуминий. Най-важният елемент в него обаче е скоростомерът, който е разграфен до 330 км/ч. Цялата тази красота е достъпна в германия за скромната сума от 158 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини