Отидете към основна версия

3 997 10

Brabus тунингова AMG

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • brabus-
  • тунинг-
  • есен 2011-
  • sls amg

Екстремистите от Brabus избраха изложението в Есен, за да представят своите разбирания за Mercedes-Benz SLS-Klasse Roadster. Преди неговият създател AMG да стане официално придворно тутинг ателие, а след това и част от Daimler, двете фирми бяха най-големите конкуренти на пазара на доработени "бенцове".



В най-добрите традиции на Brabus откритият SLS получава солидна порция стероиди. Пренастройка на управляващата електроника и изпускателен тракт от титаний с 40% по-ниско тегло от фабричния увеличават мощността от 571 на 611 к.с.

Регулируемо окачване на Bilstein позволява снижаването на клиренса с до 40 мм с натискането на бутон на арматурата. Водачът може да избира и между различни степени на твърдост на возията за постигането на по-висок комфорт или по-спортни характеристики от фабричната версия.



Като опция към тунинг пакета от Brabus предлагат Front Lift System, която може да повдига предницата на SLS-а с 50 мм, за да не задира носът в "легнали полицаи" или в гаражни рампи. Системата работи при скорости до 30 км/ч.

Заводските гуми също са сменени. Размерите на новите са 275/30 ZR отпред и 295/25 ZR отзад. Джантите са съответно 20- и 21-цолови.

Пакетът за оптичен тунинг включва аеродинамичен комплект от въглеродни нишки - преден спойлер, въздухозаборници, прагове, капачка на резервоара, задна броня, дифузьор и дискретен спойлер на задния капак. Различните компоненти могат да се поръчат във всякакви цветове, мат или блясък.



Доработки търпи и салонът. Скоростомер, разграфен до 400 км/ч, подсказва за нарасналите възможности на SLS-а. Анодирани до мат педали, прагове с осветеното лого на Brabus и поръчкова тапицерия от висококачествена кожа завършват картината.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини