Last news in Fakti

28 Ноември, 2011 11:47 3 992 10

Brabus тунингова AMG

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • brabus-
  • тунинг-
  • есен 2011-
  • sls amg

Екстремистите от Brabus избраха изложението в Есен, за да представят своите разбирания за Mercedes-Benz SLS-Klasse Roadster. Преди неговият създател AMG да стане официално придворно тутинг ателие, а след това и част от Daimler, двете фирми бяха най-големите конкуренти на пазара на доработени "бенцове".



В най-добрите традиции на Brabus откритият SLS получава солидна порция стероиди. Пренастройка на управляващата електроника и изпускателен тракт от титаний с 40% по-ниско тегло от фабричния увеличават мощността от 571 на 611 к.с.

Регулируемо окачване на Bilstein позволява снижаването на клиренса с до 40 мм с натискането на бутон на арматурата. Водачът може да избира и между различни степени на твърдост на возията за постигането на по-висок комфорт или по-спортни характеристики от фабричната версия.



Като опция към тунинг пакета от Brabus предлагат Front Lift System, която може да повдига предницата на SLS-а с 50 мм, за да не задира носът в "легнали полицаи" или в гаражни рампи. Системата работи при скорости до 30 км/ч.

Заводските гуми също са сменени. Размерите на новите са 275/30 ZR отпред и 295/25 ZR отзад. Джантите са съответно 20- и 21-цолови.

Пакетът за оптичен тунинг включва аеродинамичен комплект от въглеродни нишки - преден спойлер, въздухозаборници, прагове, капачка на резервоара, задна броня, дифузьор и дискретен спойлер на задния капак. Различните компоненти могат да се поръчат във всякакви цветове, мат или блясък.



Доработки търпи и салонът. Скоростомер, разграфен до 400 км/ч, подсказва за нарасналите възможности на SLS-а. Анодирани до мат педали, прагове с осветеното лого на Brabus и поръчкова тапицерия от висококачествена кожа завършват картината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rumpi

    7 0 Отговор
    НЕ СЪМ ФЕН НА МЕРЦЕДЕС НО ТОВА Е МАШИНА : МОЩ , КРАСОТА И ИМИДЖ И ТН.................... НА ЕДНО МЯСТО.
    РАЗНИ ПОДОБИЯ ОТ СОРТА НА GTR И ДРУГИ НИКОГА НЯМА ДА СТИГНАТ ПРЕВЪЗХОДВОТО НА ТАКИВА МАШИНИ ,ТА ДОРИ И ДА ГИ ДРЪПНАТ НА СВЕТОФАРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Веселин Каролев

    0 4 Отговор
    Специално пък Годзила ще го "изкриви" това АеМГе
  • 3 Nomad

    4 0 Отговор
    Е, и? Не всичко в живота е бръмчене на светофара, има и едни неща като класа и лукс. Ама какво ли разбираш ти от това...
  • 4 VR4 TT

    0 2 Отговор
    Ква е тая светеща лайсна бе, е.аси. Ще имат много повече клиенти, ако я разкарат. :)
  • 5 Майро ЖДМ

    0 3 Отговор
    Румпи , нали знаеш кой ще кара тази кола - някой изгряващ новобогаташ или футболист в депресия ....но не и човек разбиращ наистина от автомобили...този дебелак не може да се мери с ГТР ...така че какъв спортен автомобил е това...или по друг по-прост начин обяснено-
    Ако имаш 2 коня и искаш кон с който да побеждаваш ,кой ще предпочетеш - спортния по-бързо галопиращ кон или другия ,
    който като галопира изоставайки , не знаеш дали го прави и се оказва ,че е един як но бавен кон ,който е просто за разходка
    Просто е нали...

    Коментиран от #6

  • 6 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Майро ЖДМ":

    @5 Майро,ти и Brabus SLS и GT-R кара,и знаеш кое как върви,а?
  • 7 кост

    1 0 Отговор
    уникална е бих я купил ако имах тези възможности също много ми допада СЛ 65
  • 8 Майро ЖДМ

    0 1 Отговор
    Аз и самолети не съм карал но пак знам как вървят - за всичко си има данни бе човек

    Коментиран от #9

  • 9 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Майро ЖДМ":

    @8 niakakvo nissanche niama kak da e po dobro ot velikata marka mercedes benz.zapomni.
  • 10 Майро-HONDA

    0 1 Отговор
    Малко факти за един бос - мерга е по-мощен (по-висока макс. скорост) , по-скъп (ама в пъти по-скъп) , по-лачен ,по-тежък , .ГТР е просто спортно купе ,наръгано с технологии ,даващо по-добри (ама много по-добри)
    времена на писта/планинско Така че ако искам автомобил даващ ми 120% адреналин залагам на ГТР.
    Ако някой търси безмислени макс.скорости ,излишна класа (щото шофера комплексирана безкласова единица) има и по-евтини варианти да вдигнеш 350
    И внимавай -м аниите са предпоставка за по-тежки психически отклонения (това за 'великата марка")