Отидете към основна версия

34 478 31

Полицията гони престъпници с 325 км/ч

  • audi-
  • abt

 

Немското тунинг ателие Abt продължава своята кампания "Tune it! Safe!" с представянето на доработен автомобил, претендиращ за званието "Най-бърза полицейска кола". Става дума за последната доработка на тунинг студиото Audi R8 GTR.
 
Автомобилът, показан на протичащото в момента автомобилно шоу за тунинг разработки в германския град Есен, е снабден с V-образен десетцилиндров двигател с мощност 620 к.с. Максималният въртящ момент на този форсиран мотор е 550 Нм.
 
Така комплектовано, полицейското Audi може да ускори от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди, а бягащите от него престъпници едва ли ще имат голям шанс. Максималната му скорост е 325 км/ч - постижение, което е и основния довод на Abt за пренеции за званието "Най-бърз полицейски автомобил".
 
Главните екстериорни различия са ефектното оформление с лепенки Foliatec, които обозначават автомобила като полицейски и специалните сини лампи Hella. Audi R8 GTR е оборудван с 19-цолови лети джанти, модифицирани керамични спирачки и спортна ауспухна система.
 
Последната е изработена от неръждаема стомана и освен че повишава мощността, се характеризира и с уникален звук. Окачването също е преработено, като новото е доста по-твърдо. Добавени са и карбонови спойлери и спортни седалки Recaro с четириточкови предпазни колани.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини