Отидете към основна версия

22 395 24

24-годишно BMW на цената на чисто ново

  • bmw-
  • m5-
  • e34

В САЩ компанията Enthusiast Auto Group пусна за продажба едно 24-годишно комби, дело на баварската фирма BMW. Автомобилът, който е от пета серия, впечатлява с индекса М, а иначе е с вътрешнозаводски индекс Е34.

Интересното е, че въпреки възрастта на колата, която е 24 години и с пробег от 155 000 километра, цената на употребяваната М-ка е... $130 000 - сума, достатъчна за повечето от чисто новите коли на компанията.

Специалистите обаче знаят, че М5 с такава каросерия е изключително рядко явление. От модификацията са произведени само 900 екземпляра, а в случая високата цена е и заради още по-редкия цвят Santorin Blue Tourings.

По думи на продавача с тази окраска от завода са излезли само две коли. Освен това състоянието на автомобила е отлично, в салона също са използвани сини орнаменти, като основния цвят там е бежов.

Автомобилът е оборудван с 3.8-литров редови шестцилиндров двигател, предаващ въртящия момент на задните колела през шестстепенна механична трансмисия. Машината се намира в САЩ, но продавачът изрично пише, че това е европейска версия на модела.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини