Отидете към основна версия

33 701 28

Появиха се подозрително евтини Golf-ове

  • volkswagen-
  • golf-
  • sportwagen

Украинското представителство на Volkswagen предлага комбито Golf SportWagen на изключително атрактивна цена. Става дума за американската версия на модела, а самата модификация е 2.0 TDI.

Както е известно Volkswagen спря продажбите на дизелови коли в САЩ и от компанията взеха решение да преразпределят автомобилите по други пазари. Поради тази причина в Украйна се появяват въпросните Golf-ове, които са на две години, но с нулев пробег.

По спецификация автомобилите се водят 2016-а, но са произведени 2015 година. Дизеловите Golf-ове са с мощност от 150 конски сили, разполагат с по осем въздушни възглавници и със система за безключов достъп.

Още от екстрите включват камера за заден ход, лети джанти, мултимедия и др. Цената е $18 000. За тези пари се продава най-базовото изпълнение от европейската версия на Golf, която е оборудвана с еднолитров бензинов двигател и е с почти никакви екстри.

За да бъдат пуснати обаче на пазарите в Украйна, въпросните дизелови комбита преминават през специална адаптация, включваща над 40 изменения. Уредите са сменени с такива, отчитащи по метричната система, монтирани са дневни светлини и т.н.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини