Отидете към основна версия

23 968 23

"Силвър Стар" плаща 4000 лв. за стар дизел

  • mercedes-
  • daimler-
  • силвър стар-
  • дизел

Оторизираните дилъри на Mercedes-Benz у нас дават премии на всички притежатели на стари дизелови коли ако си купят нов автомобил Mercedes

Упълномощеният дилър на Mercedes-Benz в България "Силвър Стар" отправя атрактивно предложение на собствениците на дизелови автомобили. Притежателите на дизелови коли със стандарт за емисии на изгорели газове от Euro 1 до Euro 4 ще получават премия от 4 000 лева при покупка на нов Mercedes-Benz, съобщават на уебсайта си официалните представители на марката у нас. Кампанията е валидна до 31 декември 2017 г.

Акцията предлага изкупуване на употребявани леки автомобили, независимо от марката и е валидна при покупката на Mercedes-Benz със стандарт за емисии на изгорели газове Евро 6, съобразно наличностите. Старата дизелова кола ще бъде оценена от "DEKRA Аутомотив" и освен нейната стойност клиентът ще получи 4 000 лева бонус. Обратното изкупуване важи за автомобил с емисионен стандарт от Евро 1 до Евро 4, регистриран на името на клиента не по-малко от 6 месеца преди датата на сделката. Очакваната доставка и регистрация на закупения нов автомобил е със срок до 31.03.2018 г. Кампанията е валидна само при оторизирани дилъри.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини