Отидете към основна версия

8 384 10

€410 000 за обувки, чанта и... G-Klasse от Brabus

  • mercedes-benz-
  • brabus-
  • buscemi-
  • g-klasse

В богата гама от доработки на ателието Brabus се появи поредната специална модификация, основа за която отново е Mercedes-Benz G-Klasse. Специалистите от Ботроп, съвместно с американския производител на обувки Buscemi, представи "позлатена" отчасти черна G-Klasse, която върви в комплект с обувки и три чанти.

Дизайнът на продуктите е разработен от ръководителят на обувната компания Джон Бушеми, като за оформлението на салона той избира черен цвят, гарниран с "златни" елементи. Кожата също е подбрана от дизайнера - тя е черна с червени декоративни шевове. Джантите са 23-цолови, а гумите с които са обути са с размери 305/35.

Всъдеходът се нарича Brabus 850 Buscemi и е разработен на базата на Mercedes-AMG G63. Той е снабден с шестлитров битурбо двигател, мощността на който е 850 конски сили. Максималният въртящ момент е 1 450 Нм, като той се предава на четирите колела през седемстепенна автоматична скоростна кутия.

Автомобилът, пълната маса на който е 2.5 тона, може да ускори от 0 до 100 км/ч за невероятните четири секунди, а максималната му скорост е електронно ограничена на 260 км/ч. Цената е 410 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини