Отидете към основна версия

51 993 50

Една практична кола под 10 000 лв.

  • peugeot-
  • partner

Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg, показва, че що се касае до идеалното съотношение между цена, функционалност и икономичност, баничарката Peugeot Partner е един от отличните варианти.

Тази кола е перфектната пресечна точка между семейната и служебната кола, която се справя еднакво добре и в двете роли. Каросерията представлява нещо от сорта на компактно комби с висок покрив.

Сред големите плюсове са високия транспортен капацитет, просторния интериор и функционалния салон с многобройните отделения за различни предмети. Нашата препоръка е да потърсите Multispace и Teppe модификациите, които са с най-богато оборудване.

Що се отнася до тип двигател, то според нас за предпочитане е Peugeot Partner в комбинация с 1,6 литровия HDI дизелов двигател. Като най-препоръчителна е втората генерация на модела, производството на която стартира през 2008 година.

И още един съвет - Citroen Berlingo, който е технологичен близнак на Peugeot Partner е недотам издръжлив. С течение на времето той дефектира повече, а и сервизирането му в официалните представителства у нас не е на нивото на Peugeot.

Така че ако търсите сравнително евтина кола, която да става, както за града, така и за извън него, която да е и семейна, и служебна и не сте толкова капризен към по-твърдата возия, то непременно обърнете внимание на Partner.
Какви екземпляри Partner се продават у нас - вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.

Свързани новини