Отидете към основна версия

16 701 9

Rolls-Royce с полуголи момичета влетя в магазин

  • rolls-royce

Открит Rolls Royce Dawn с две разголени пътнички се заби заднешком в магазин за тютюневи изделия на испанския остров Майорка, а водачът избяга от местопроизшествието. По непотвърдена информация той е британски плейбой, който бил запразнил качествено преди инцидента, съобщава The Sun.

На видеозапис от произшествието се вижда как кабриолетът за £270 000 (€306 хил.) се засилва на заден ход към витрината, удря бордюра и връхлита в магазина. След кратка суматоха, в която пътничките се надигат паникьосани от задната седалка, автомобилът потегля с с мръсна газ.

Очевидци разказват, че инцидентът по чудо се е разминал без жертви и пострадали. В съседство с магазинчето за цигари и пури имало ресторант, на масите пред който седeли поне 20 туристи.

"Мъжът караше, музиката в колата гърмеше, а две южноамерикански красавици си правеха селфита. Спряха пред близкия супермаркет и след пет минути отново потеглиха със страшен шум на заден ход. После се чу трясъкът", разказва свидетел.

Шофьорът пробвал да избяга с "ролса", но повредите по кормилната уредба се оказали прекалено тежки и мъжът изоставил кабриолета. Собственичката на пострадалия магазин разпознала водача, който бил клиент. Според очевидци той бил прекалил не само с алкохола, а и с други субстанции.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини