Last news in Fakti

2 Май, 2018 10:57 16 693 9

Rolls-Royce с полуголи момичета влетя в магазин

  • rolls-royce

Открит Rolls Royce Dawn с две разголени пътнички се заби заднешком в магазин за тютюневи изделия на испанския остров Майорка, а водачът избяга от местопроизшествието. По непотвърдена информация той е британски плейбой, който бил запразнил качествено преди инцидента, съобщава The Sun.

На видеозапис от произшествието се вижда как кабриолетът за £270 000 (€306 хил.) се засилва на заден ход към витрината, удря бордюра и връхлита в магазина. След кратка суматоха, в която пътничките се надигат паникьосани от задната седалка, автомобилът потегля с с мръсна газ.

Очевидци разказват, че инцидентът по чудо се е разминал без жертви и пострадали. В съседство с магазинчето за цигари и пури имало ресторант, на масите пред който седeли поне 20 туристи.

"Мъжът караше, музиката в колата гърмеше, а две южноамерикански красавици си правеха селфита. Спряха пред близкия супермаркет и след пет минути отново потеглиха със страшен шум на заден ход. После се чу трясъкът", разказва свидетел.

Шофьорът пробвал да избяга с "ролса", но повредите по кормилната уредба се оказали прекалено тежки и мъжът изоставил кабриолета. Собственичката на пострадалия магазин разпознала водача, който бил клиент. Според очевидци той бил прекалил не само с алкохола, а и с други субстанции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ5

    33 2 Отговор
    Дано не са си нарезали шу..те
  • 2 Цеко сифоня

    60 1 Отговор
    Англичаните са перничаните на Европа.
    И по наш'то черноморие се вижда що за стока са. Свинье.

    Коментиран от #5

  • 3 308

    11 0 Отговор
    Профани...
  • 4 dsadas

    9 16 Отговор
    Нека си празнувам така пък да съм свиня
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фейк нюз

    29 1 Отговор
    Силно съм учуден, англичанин с жена, че и цели две !?!? Сигурни ли сте, че е англичанин, а не просто някой чаршаф с английски паспорт ???
  • 7 Росен Стойчев

    3 3 Отговор
    Новината е стара: Публикувано във факти.бг: Лъскава кола с голи мадами в брутална простотия (ВИДЕО), Публикувано във факти.бг: Публикувана: 1 Май, 2018 15:52, Росен Стойчев.

    Коментиран от #8

  • 8 Random

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Росен Стойчев":

    Тая е друга.
  • 9 Винету

    16 2 Отговор
    Този беше Криско а в багажника Слави Трифонов.....сетих се за скапания им клип