Отидете към основна версия

23 575 22

Ето го най-малкият Mercedes-Benz AMG

  • mercedes-benz-
  • a-klasse-
  • amg

 

Случайно или не, в интернет пространството се завъртя едно видео, на което ясно се вижда новият хечбек с пет врати Mercedes-Benz A-Klasse. Серийният вариант на този автомобил е заснет без какъвто и да било камуфлаж от случайно минаващ велосипедист.
 
Съдейки по кадрите от това видео, можем да кажем, че дизайнът на серийната версия е съвсем малко по-различен от едноименния концепткар, който за първи път беше показан през април миналата година в Шанхай.
 
Оказва се, че въпросната серийна A-Klasse е била участник в реклама на марката и именно поради тази причина е в най-наточената си версия AMG. Това личи по агресивния аеродинамичен обвес на автомобила.
 
Големите джанти и "мускулестите" прагове също издават, че иде реч за топ модификацията на новата A-Klasse. Ще припомним, че този автомобил е построен на изцяло нова модулна платформа.
 
Автомобилът ще се предлага с бензинови двигатели с мощност от 109 до 204 к.с., както и с дизелови мотори, мощността на които ще варира от 122 до 204 к.с. Наточената AMG версия ще е с предно предаване и битурбо мотор с мощ от порядъка на 300 - 350 к.с.
 
Световната премиера на модела е насрочена за след месец, когато отваря врати най-престижното европейско автомобилно изложение - това в Женева.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини