Отидете към основна версия

2 614 3

Edo Competition помпа Panamera Turbo S

  • edo competition-
  • porsche-
  • panamera-
  • turbo s-
  • тунинг

В актива на спецовете от Edo Competition вече има два проекта на базата на Porsche Panamera. Сега немското тунинг ателие добавя към Moby Dick и Hellboy трета разработка. Новият пакет е предназначен за модификацията Turbo S.

За разлика от много други тунинг компании в Edo наблягат повече на механиката, отколкото на фасона на колата. След намесата им мощността на доработената Panamera Turbo S "скача" от 550 на 700 к.с., а максималният въртящ момент се увеличава от 800 на 880 Нм.

Тези параметри са постигнати с монтажа на нови изпускателни колектори и турбокомпресори, различни въздушни филтри и катализатори. Горивната система също търпи оптимизация - всмукателният колектор от неръждаема стомана има по-висок дебит. Програмата включва също пренастройки на управляващата електроника на двигателя, 22-цолови колела и модул за снижаване на клиренса с 30 мм.

Доработената Panamera Turbo S ускорява до 100 км/ч за 3.5 сек. (3.8 за заводската версия), а след 11.4 сек. вече се движи с 200. Максималната скорост е ограничена по електронен път на 340 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини