Отидете към основна версия

10 027 15

Бултрако вече продава и Subaru

  • бултрако-
  • honda-
  • subaru

Бултрако Моторс, представител на марката Honda у нас, и по-конкретно клон Пловдив, става официален дилър и на японската марка Subaru. Това бе обявено вчера, 21 юни на специално събитие по повод откриването на новия шоурум на японските автомобили, известни със своите боксер двигатели и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive.

Така бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за почитателите на японското автомобилостроене. "Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru - Forester, Outback, както и новото поколение на Subaru XV.

Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, осигурено от Subaru", заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив. "Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив", допълни още Деведжиева.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини