22 Юни, 2018 18:01 9 990 15

Бултрако вече продава и Subaru

  • бултрако-
  • honda-
  • subaru
Бултрако вече продава и Subaru - 1

Бултрако Моторс, представител на марката Honda у нас, и по-конкретно клон Пловдив, става официален дилър и на японската марка Subaru. Това бе обявено вчера, 21 юни на специално събитие по повод откриването на новия шоурум на японските автомобили, известни със своите боксер двигатели и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive.

Така бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за почитателите на японското автомобилостроене. "Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru - Forester, Outback, както и новото поколение на Subaru XV.

Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, осигурено от Subaru", заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив. "Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив", допълни още Деведжиева.

Бултрако вече продава и Subaru


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    29 3 Отговор
    Дано сервиза им е по-добър от мошениците на Митака
  • 2 Винету

    24 3 Отговор
    Боби, кво да ти кажа за сервиза на Бултрако...
    Закарах колата за смяна на масло и заедно с това да проверят у всичко останало, и най - вече спирачките. Отивам да взема колата, питам ги как е..., била супер, всичко си е наред, спирачките били с добри накладки, имало още много феродо... Само след два дни се наложи да сменям накладки в Италия, нямаше феродо.

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Shkoda

    15 3 Отговор
    Жалко! След Хонда, тия ще опропастят и Сънародници....

    Коментиран от #4

  • 4 Shkoda

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Shkoda":

    Subaru
  • 5 щурчо

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Винету":

    В България е така!Никой не носи отговорност за нищо!
  • 6 Мартин

    3 6 Отговор
    Аз карам хонда и от сервиза на бултрако пловдив съм много доволен
  • 7 жобс дот бхуйг

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Винету":

    Като само обявяват местата в интернет, а след това наемат с връзки, така ще е. И другите не са по-напред.
  • 8 Не е така

    15 0 Отговор
    Не е така. И потребителите трябва да се научат на елементарни процедури. Когато възлагате работа , го правете писмено с вх. Или рег. Номер, при получаване на услугата трябва да имате писмено становище . И ако се случи след два дена да сменяваш накладки , съм сигурен , че ще ти обърнат внимание , ако не те, пишеш до Япония и ще стане без бг съд. Това го споделям от опит с италианска марка газови уредби. Не ми обърнаха внимание с предтекст “използвал съм стара газова инсталация и компоненти”. Е да ама на италианския официален сайт се предлагаха същите , в бг сервизите ме отсвириха вкл. И в официалното представителство. Пратих писмо на италианците и след 2 дена се намериха и компоненти, и софтуер и всичко .... спазвайте елементарна потребителска култура вкл. “Бумагите” . Те са създадени точно с такава цел.
  • 9 piupi

    1 1 Отговор
    Maka
  • 10 Аз съм изпатил

    4 0 Отговор
    То от Митака по зле няма

    Коментиран от #12

  • 11 Дада

    6 0 Отговор
    В бултрако пловдив ми откраднаха надписа от капака на двигателя, какво да говорим...
  • 12 Доволен от Митака

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Аз съм изпатил":

    На мен Митака ми оправи CVT абсолютно адекватно и смея да твърдя много бързо. Незнам за други колеги но аз съм с положителен фиидбак
  • 13 факт

    8 0 Отговор
    Голяма беля за Субару , няма по-нещастни вносители от тези Бултрако . При положение , че имат такава супер марка да продават като Хонда са по-зле и от Лада в продажбите !
  • 14 Гошо

    2 12 Отговор
    Има ли още някой който купува тея японски боклуци
  • 15 Aero

    0 0 Отговор
    Дано не продават както Хонда и Ивеко.