Отидете към основна версия

11 039 10

ENCO работи по Audi Q7

  • enco exclusive-
  • audi q7-
  • тунинг

Немкото тунинг ателие ENCO Exclusive представи нов пакет от доработки за кросоувъра от премиум сегмента Audi Q7. Новият тунинг пакет е предназначен основно за дизеловата модификация на Q7, оборудвана с трилитров TDI двигател.

Основно внимание инженерите са обърнали на външния вид. Калниците са раздути, а част от боди-кита, включващ брони и прагове, е заимствана от модела Q7 V12. Нова е и радиаторната решетка на автомобила. Предният капак е изработен от въглерондни сплави, а фаровете внасят още една солидна доза колорит.

Масивните 23-цолови лети джанти са "обути" с високоскоростни гуми Dunlop SP Sport Maxx. Освен всичко това доработената Q-седмица разполага с керамични спирачки, подобни на тези при Porsche Cayenne. Промени по окачването също има, като основните са насочени към снижаване на клиренса.

Външно автомобилът е боядисан с модерния в тунинг средите черен мат. Салонът съкщо търпи значителни промени. Нов волан, карбонови детайли и уникална мултимедийна система са само част от многобройните изменения.

Интересно е, че тунинг пакетът е предназначен за дизеловата модификация, но по двигателя не са направени никакви промени. Цената на цялостната доработка от ENCO Exclusive е 38 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини