Отидете към основна версия

44 316 86

Градско дизелово Peugeot на старо

  • peugeot-
  • 207-
  • hdi-
  • автомобилът на старо

Независимо, че дизеловите автомобили постепенно отстъпват на европейските пазари, а някои от големите градове вече забраниха влизането им в централните части, у нас дизелът все още е на мода.

Дизеловите автомобили са по-скъпи за обслужване, но са доста икономични и поради тази причина са любими на голяма част от БГ шофьорите. В България обаче се харесват предимно по-големи немски дизели, но сега ще ви обърнем внимание на едно градско дизелово Peugeot на старо, предлагащо се с три и с пет врати, във версия купе-кабриолет и комби.

Става дума за 207, произвеждано през периода 2006 - 2014 година. Като наследник на хитовия модел 206, Peugeot 207 имаше трудната задача да повтори успеха на своя предшественик. Това така и не се случи, което не променя факта, че 207 е красив автомобил, с чиято покупка ще получите частица френски шик.

HDI моторите на компанията са известни със своята равномерна и тиха работа, за разлика от повечето немски машини. Прегледайте хубаво окачването, тъй като мнозина го смятат за слабото място на тези коли. Какви дизелови екземпляри от модела Peugeot 207 се продават у нас, вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини