Отидете към основна версия

8 823 14

Най-евтиното AMG: подробности

  • mercedes-benz-
  • amg-
  • a35

Германската марка Mercedes-Benz разсекрети новата AMG версия на A-Klasse. Модификацията се нарича A35 4Matic, а публичната и премиера е насрочена за предстоящия през октомври автосалон в Париж.

Визуално AMG версията се отличава от стандартната A-Klasse по различния аеродинамичен обвес, изменената форма на радиаторната решетка и по задния спойлер. В основата на силовия агрегат лежи двулитровия турбомотор M260, мощността на който е увеличена до 306 конски сили.

Този двигател работи съвместно със седемстепенна роботизирана скоростна кутия и през фирмената 4х4 4Matic система предава въртящия момент и на четирите колела. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.

Освен тези промени, наточеният хечбек е с усилени каросерия и спирачки, монтирана е различна система за електромеханично кормилно управление с изменение на усилието и е пренастроено окачването.

Водачът разполага с пет режима за управление - Comfort, Sport, Sport+, Individual и Slippery, като последния е за хлъзгави настилки. Автомобилът ще се конкурира с модели от сорта на Volkswagen Golf R и Audi S3.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини