Отидете към основна версия

11 443 17

Безсмислен тунинг за новото Audi А8

  • audi-
  • a8-
  • тунинг-
  • abt

Докато някои се занимават с електрификация на автомобилите, с цел повишаване на мощността, други залагат на стандартния тунинг. Такъв е случаят с германското тунинг ателие ABT Sportsline, което този път се изложи със своето виждане за флагманския седан на Audi.

Този път обаче специалистите от ABT предлагат изключително малко новости, при това на много висока цена. Доработеното А8 се предлага с набор от по-агресивно изглеждащи аеродинамични елементи и с нови лети джанти с размер от 20 до 22 цола на умопомрачителна цена.

Доработката ще може да се поръчва в ABT Sportsline от края на месец ноември тази година. Базовият кит комплект се състои от преден спойлер и заден дифузьор, които се предлагат за 2 252 евро. За още 1 168 евро за седана може да се поръча неголям заден спойлер от карбон.

В интериора има възможност за монтиране на фирмени емблеми на скоростния лост и на старт/стоп бутона. Що се отнася до т.нар. силов тунинг, то от ABT Sportsline предлагат увеличаване на мощността само за трилитровия дизел. След елементарен чип тунинг конските сили нарастват от 286 на 330.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини