Отидете към основна версия

3 697 17

Новите "Чудовища" Ram Heavy Duty

  • ram-
  • heavy duty-
  • пикапи

Триото от най-тежките пикапи Ram беше съществено обновено. Става дума за Ram 2500 и Ram 3500, между които се намества всъдеходната версия Power Wagon. Приличащите на камиони пикапи ще се конкурират с Ford F-Series Super Duty и Chevrolet Silverado HD.

Принципно, показаните пикапи се водят рестайлинг на досегашния модел, но новостите съвсем не са малко. Нова е дори рамата, която е изработена от 98.5% високоякостна стомана. Променени са настройките на окачването, двигателите, системите за безопасност, инфотеймънта в купето, екстериорният и интериорен дизайн.

Топ двигателят е 6.7-литров Cummins. Дизелов е и разполага с чудовищен въртящ момент от 1 356 Нм. Товароносимостта е 3 484 килограма, а възможността за теглене на прицеп - 15 921 килограма. На такива подвизи е способно върховото изпълнение Ram 3 500. Въпреки многото новости от компанията заявиха, че няма да има промяна на цените. На снимките по-долу можете да видите визуалните разлики преди и след обновяването. От дясно е досегашната версия, а от лява - новата.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини