Отидете към основна версия

17 390 50

Продава се "американска" Волга

  • газ-24-
  • 24-10-
  • волга-
  • обява-
  • продажба

Жител на малкото американско градче Аръндел, щата Мейн, предлага за продажба един от най-странните автомобили на територията на САЩ - ГАЗ-24-10. "Волгата" е запазена в изключително добро състояние, но и цената си я бива - $21 500 (€19 267).

"Руският Mercedes" е произведен през 1988 г. и е навъртял само 48 800 км. Първият собственик на автомобила - инженер от Ленинград (сега Санкт Петербург) - почти не го е карал. Преди 7 години неговият внук поел на 10-дневно пътешествие в Германия, по време на което "волгата" не се повредила нито веднъж.

Освен че се намира в прекрасно състояние, съветският седан е напълно окомплектован. Запазена е дори оригиналната аптечка.

Въпроси повдига само хромираната радиаторна решетка, която би трябвало да е пластмасова в автомобилите от тази серия. Възможно е да става въпрос за някаква преходна модификация или детайлът просто е сменен заради счупване.

За $21 500 в Щатите може да се купи чисто нов Volkswagen Golf. За да привлече повече интерес към колата, продавачът е монтирал регистрационни табели с надпис на кирилица, който при по-свободно боравене с буквите може да се прочете като TRUMP.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини