Отидете към основна версия

3 221 33

Lexus добави GX към обновената решетка

  • lexus-
  • gx-
  • фейслифт-
  • модернизация

Луксозната марка на Toyota модернизира средноразмерния си всъдеход за пръв път от пет години. Основната новост в дизайна на освежения Lexus GX е радиаторната решетка с площта на Люксембург и структура, съставена от множество букви L.

Японският всъдеход се е сдобил и с нови фарове с аналогичен рисунък. Базовото оборудване на модела вече включва последното издание на системата Lexus Safety System+ (адаптивен круиз контрол, автоматично управление на дългите светлини и функция за разпознаване на пътните знаци) и чифт допълнителни USB-порта.

Обновеният GX ще се предлага с няколко варианта на оформлението от спортния Sport Design Package с 19-цолови черни джанти и специални аеродинамични елементи до всъдеходния Off-Road Package, който включва допълнителна защита за резервоара, камери за кръгово видеонаблюдение и системата Multi-Terrain Select.

Двигателят остава същият. 4.6-литровият V8 развива мощност от 301 к.с. и работи съвместно с 6-степенна автоматична трансмисия, която задвижва четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.

Свързани новини