Отидете към основна версия

16 274 15

Продава се чудовищен 6x6 Defender

  • defender-
  • land rover

За ентусиазма по преправяне и добавяне на допълнителна ос на почти всичко определено може да обвиняваме Mercedes-AMG G63 6x6. Най-новото мега чудовище на 6 колела е този силно приспособен и персонализиран Land Rover Defender - машина, която е способна да атакува неособено проходими пътища. Построен като пикап от Chelsea Truck Company, този Flying Huntsman 6x6 всъщност се продава и може да бъде ваш за цена, която е почти толкова скромна, колкото самия него, а именно 279 999 паунда.


Разбира се, срещу тази 6-цифрена сума не получавате само Land Rover Defender с още една ос. Допълнително изграденият мост е напълно функционален, гарантирайки, че всичките шест колела могат да захванат земята, ако е необходимо. Flying Huntsman 6x6 е оборудван с 6.2-литров V8 двигател, развиващ максимална мощност от 430 к.с., предавана чрез шестстепенна автоматична трансмисия. Пикапът е снабден с подобрена подкартерна защита, а разширените арки на колелата предлагат малко повече свободно пространство за гумите при офроуд.


Пътниците ще чуват симфонията на V8 през модернизирана изпускателен система, докато седят в оборудвания от горе до долу с кожа интериор. Това включва таблото, хедлайнера, ръкохватките и очевидно седалките. В случай на инцидент, защитната клетка на Defender и 3-инчовият стоманен ролбар трябва да помогнат за намаляване на риска от нараняване.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини