Отидете към основна версия

3 246 6

Какво може новият Defender извън пътя (ВИДЕО)

  • land rover-
  • defender-
  • червен кръст

Инженерите на Land Rover демонстрираха възможностите на автомобила на пътя и извън него. Прототипът на Defender бе предаден на експертите от флота на Червения кръст, за да го тестват на екстремните терени - пясъчни дюни и насечени високи планински хребети. Идеята е да усетят ненадминатите, според хората от Land Rover, 4х4 способности на легендарния модел, като същевременно да усетят и комфорта на автомобила, шофирайки и по четирилентова магистрала.

Тестовете съвпаднаха с подновяването на глобалното партньорство между Land Rover и Червения кръст, което датира от далечната 1954 г. Тогава кръстоносците за първи път се доверяват на британската марка, като техен автомобил е специално пригоден като мобилен диспансер.

Друг интересен факт е, че световната хуманитарна организация чества един век история през тази година, отбелязвайки събитието под наслов „100 години надежда“. Надежда, която идва и благодарение на Land Rover, чиито коли през следващите три години ще продължат да подпомагат различни инициативи на организацията в държави като Индия, Австралия и Мексико.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини